COMFY фіналізують Black Friday ініціативою #ЩедрийВівторок

COMFY фіналізують Black Friday ініціативою #ЩедрийВівторок

03.12.2019 01:16
  415
rau

COMFY другий рік фіналізують Black Friday ініціативою #ЩедрійВівторок в підтримку Благодійного Фонду Kiddo. 3 грудня з кожної покупки в мережі COMFY 5 гривень перераховується в БФ Kiddo.

#GivingTuesday — всесвітня благодійна ініціатива, до якої Україна офіційно приєдналася в 2018 році. Понад 150 країн світу в цей день об’єднуються для того, щоб робити добрі справи і допомагати некомерційним організаціям.

Україна стала 154-ою країною, в якій #GivingTuesday проводиться офіційно. COMFY приєдналися до ініціативи разом з партнером — Благодійним Фондом Kiddo. Компанія співпрацює з фондом в соціально значущих питаннях з 2014 року.

Всесвітній рух #GivingTuesday демонструє, наскільки ефективним може бути об’єднання бізнесу і благодійних організацій. У заходах, які з’явилися завдяки розвитку культури споживання, важливо звертати увагу не тільки на комерційну складову, а й на можливість проявити відповідальність. Саме тому в COMFY Black Friday завершує #GivingTuesday — як нагадування про те, що в бізнесі будь-якого масштабу завжди є місце для добра.

Справка. COMFY — омніканальний ритейлер з продажу техніки і електроніки. Перший магазин COMFY був відкритий в 2005 році в Кривому Розі, штаб-квартира COMFY знаходиться в м. Дніпро, Україна. Станом на грудень 2019 року мережа налічує 93 сучасних магазину нового формату. COMFY.UA входить в топ-3 найбільших онлайн-гравців ринку. Компанія входить в ТОП-20 кращих роботодавців України рейтингу HeadHunter 2018 року.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  19
Усі новини ринку