Іграшки року — кому дістанеться Оскар?

Іграшки року — кому дістанеться Оскар?

29.11.2019 01:17
  350
rau

Не іграшкові пристрасті у світі іграшок – гравці ринку в очікуванні результатів премії  Іграшка року 2020.

633 кандидати, 236 компаній, що приймають участь, та 18 експертів — суддів. А переможців виберуть лише 16 – згідно  кожної категорії. Нагороду People’s Choice Award – визначать за результатами голосування споживачів.

На «Оскар» у світі іграшок, премію 2020 TOTY Awards Finalists Revealed, претендують і кілька популярних брендів, які представлено у мережі магазинів MYрlay. Ці іграшки тримаються у лідерах продажу в Україні та увійшли до лонг-листу номінацій і це фактично – перемога, бо вони вже фаворити дитячих мрій.

Collectible of the Year

Отже, номінація колекціонування Collectible of the Year – це ліцензійні іграшки, з яких можна зібрати колекцію. У цій категорії вболіваємо за серію L.O.L. Surprise! Winter Disco від MGA Entertainment

Та BLUME – Сюрприз у горщику від Skyrocket.

Creative toy of the Year

В номінації креативна іграшка Creative toy of the Year – представлений бренд Blinger від Wicked Cool Toys і ми  радіємо його успіху. Набір для творчості з кольоровими стразами б’є рекорди популярності серед дівчат від 3-х років. Цікаво, що яскраві кристали полонили не лише маленьких дівчат, але і їхніх матусь. Отже, тренд сяяти поширюється відтепер і в Україні.

Doll of the Year

Інтрига року –  номінація лялька року Doll of the Year.

Впевнено наступають на п’яти усім претендентам у номінації ляльки L.O.L. SURPRISE! O.M.G. Fashion Dolls! Старші сестрички лялечок L.O.L. подорослішали – вони мають зріст аж 27 сантиметрів. Неймовірно стильні, у модному одязі та із супер зачісками, лялечки привертають увагу кожного. Ці красуні з’явились у цьому світі аби його дивувати.

Playset of the Year

У номінації ігровий набір Playset of the Year за пальму першості змагається L.O.L. Surprise! Winter Disco Зимовий Маєток. Це чарівний триповерховий будинок з басейном, меблями, терасою, великою кількістю аксесуарів та справжнім підйомником!

У мега наборі більше 95 сюрпризів є затишна зона з каміном, що світиться, вітальня з диванами та диско-кулею, є каток з підсвічуванням, який потрібно залити водою, а потім заморозити.  Зимовий маєток – справжня дівоча мрія!

Plush Toy of the Year

Номінація м’яка іграшка Plush Toy of the Year.  Цікаво хто виявиться лідером з мімішності?

На перемогу претендують два бренда-улюбленця українських малюків:

Pomsies Lumies від Skyrocket – інтерактивні пухнастики-єдинороги, мають більше 100 реакцій, приховують  25 секретних звуків, сяють кольором якого торкаються, а в Україні, – говорять українською!

Shimmer Stars від KD Group – набори з симпатичними пухнастиками та яскравими блискітками, якими власниця зможе прикрасити свого улюбленця чи своє волосся. Цуцика, кошеня, пандочку та єдинорога можна вдягати та зав’язувати кокетливий бантик.

Vehicle of the Year

В номінації транспорт року Vehicle of the Year тримає претендентів у тонусі супер популярний бренд L.O.L. Surprise! 2-in-1 Glamper. Гламурний кемпер створено для яскравих подорожей лялечок L.O.L. з маленькими улюбленцями. Передня частина автобусу може стати окремою машиною, а задня — розкладається та перетворюється в зону розваг  з басейном та барбекю, тут лялечки можуть відчути справжнє гламурне життя. У наборі є ексклюзивна лялечка та понад 50 сюрпризів. Світлові і звукові ефекти додають грі ще більше емоцій та вражень.

Отже, тримаємо кулаки за улюблені бренди. Приємно усвідомлювати, що іграшки відомих брендів, які представлені у мережі MYplay – отримують визнання професіоналів та дитячу любов у всьому світі.

Джерело: https://toybook.com/2020-toty-awards-finalists/

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  19
Усі новини ринку