Love Beauty and Planet: веганський бренд в мережі Watsons

Love Beauty and Planet: веганський бренд в мережі Watsons

12.11.2019 11:27
  324
rau

У мережі Watsons ексклюзивно надійшов у продаж еко-френдлі бренд Love Beauty and Planet. В асортименті Watsons представлені 4 лінійки засобів, які складаються з шампуню і кондиціонера для волосся.

Love Beauty and Planet – бренд, який «дарує красу і дбає про планету». У виробництві використовуються органічні інгредієнти, швидко змиваються формули для економії води, переробляється і перероблений пластик, ефірні масла і біорозкладані формули. Продукція не тестується на тваринах.

“Бренд Love Beauty and Planet – це про усвідомлене споживання. Для нас важливо продовжувати розвивати цей напрямок в асортиментній лінійці Watsons. Покупці з кожним днем все більше замислюються про вплив продуктів щоденного вжитку на навколишнє середовище, ми раді пропонувати альтернативні варіанти», – коментують в компанії.

Довідка. Watsons — найбільша роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров’я в Азії. Сьогодні мережа налічує більше 7200 магазинів і більше 1500 аптек на 13 ринках Азії та Європи. В їх число входять континентальний Китай, Тайвань, Гонконг і Макао, Сінгапур, Таїланд, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, а також Туреччина і Україна.

Watsons Україна — провідна роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров’я в Україні. У мережі Watsons Україна входить більше 400 магазинів і 16 аптек в більш ніж 100 містах. Понад 4500 співробітників обслуговують близько 3 млн покупців щомісяця. У квітні 2019 року Watsons відсвяткувала своє восьмиріччя в Україні. 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку