Виробник та імпортер алкоголю Bayadera Group запускає власний роздріб

Виробник та імпортер алкоголю Bayadera Group запускає власний роздріб

11.09.2019 11:07
  227
rau

Великий український виробник алкоголю планує протягом трьох років відкрити десять торгових точок в столиці.

Цей матеріал доступний російською мовою

Алкогольний холдинг Bayadera Group починає розвивати власну мережу магазинів Wine Wine by Winehouse в Києві. Перший магазин відкритий в форматі дрібного опту (магазин-склад). Як повідомляється на сайті компанії, магазин працює в тестовому режимі з 27 серпня за адресою Київ, вулиця Предславинська, 47. Торгова точка відкрита з 11 до 21.00. Суму інвестицій в проект і термін його окупності в компанії не розголошують.

Агентству Liga.net в компанії уточнили, що за три роки планується відкрити десять об’єктів в Києві, а після цього вийти в міста-мільйонники. Також готується до запуску онлайн-магазин і власна служба доставки. Крім того, в планах – відкриття винного бару з дегустаційної кімнатою.

“Ідея з’явилася в зв’язку з готовністю українських споживачів перейти від поповнення залишків – до формування домашніх запасів алкоголю. Концепція була розроблена внутрішньою командою: зручне розташування, просторий зал в стилі loft і ретельно відібраний асортимент. А головне: при покупці від шести будь-яких пляшок діє оптова ціна (знижка може досягати 30%) – саме та, яка робить формування запасів доцільним “, – йдеться в повідомленні.

Довідка. Баядера Груп – один з найбільших учасників алкогольного ринку України і найбільший алкогольний холдинг Східної Європи, який має власні виробничі потужності і займається дистрибуцією. Випускає продукцію під брендами і ТМ: Koblevo, Marengo, Хлібний Дар, Козацька Рада і ін.

Джерело LIGA.net

Читайте також –

Власник мережі OKwine: Будуть локації – будемо відкриватися


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку