Мережа магазинів дитячого одягу Reima відкрила магазин в ТРЦ Forum Lviv

Мережа магазинів дитячого одягу Reima відкрила магазин в ТРЦ Forum Lviv

16.07.2019 01:35
  827
rau

Торгова точка фінського бренду дитячого верхнього одягу почала роботу на другому поверсі fashion-галереї львівського ТРЦ Forum Lviv.

Як повідомила прес-служба ТРЦ, магазин розмістився на площі 120 кв. м. В асортименті представлений великий вибір купальних костюмів, футболок і шортів, вітровок, дощовиків, комбінезонів, курток, термобілизни і зручною взуття для будь-якої пори року.

“Бренд Reima є прекрасними доповненнями до нашого портфелю брендів ТРЦ в дитячому сегменті”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ Forum Lviv.

Зазначимо, що бренд Rеima в Україні більше 10 років представляє торговий дім SHIKO. У 2016 році компанія відкрила перший монобрендовий магазин в країні, а зараз мережа торговий об’єктів Reima об’єднує дев’ять точок.

Довідка. Forum Lviv — торгово-розважальний центр у Львові загальною площею 69 000 кв. м. Multi Ukraine розробила і володіє ТРЦ Forum Lviv разом з двома українськими партнерами у сфері нерухомості-зокрема, з групою компаній Будхаус і компанією Галерея Центр. Управління об’єктом здійснюється компанією Multi Ukraine.

Читайте також

Мережа Reima відкрила магазин в новому форматі в київському ТРЦ Gulliver (+ фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку