Перше ДНК-меню в Україні

Перше ДНК-меню в Україні

09.07.2019 11:31
  313
rau

Вперше в Україні — унікальна колаборація fast&healthy мережі Salateira та розробників сервісу ДНК-тестів для здорового харчування Myhelix.

Відтепер у Salateira можна замовити страви зі спеціального меню на основі результатів ДНК-тесту Myhelix. Робите генетичний тест, отримуєте зрозумілу інтерпретацію і список рекомендованих продуктів та страв Salateira, що містять корисні саме для вас інгредієнти.

«Відомо, що булгур та лосось корисні, але чи підходять вони саме для тебе.  Ми розробили максимально персоналізовану систему харчування, яка базується на генетиці», — коментує співзасновниця Myhelix та дієтолог Христина Шевченко.

«Це сезонне меню й справді особливе для Salateira. Усвідомлений підхід до вибору їжі — один з основних принципів нашої команди. Але ми хотіли, щоб обрані страви були у першу чергу смачними. Тому ми працювали у тандемі з Христиною. Спочатку вона рекомендувала корисні продукти, а далі ми міксували смаки, додавали соуси», — розповідає  бренд-шеф Salateira Ігор Горенко.

У сезонному меню є позиції, які будуть корисними для певних систем організму. Наприклад, салат «‎Енерджі»‎ з лососем — для роботи серця та кісток, а салат «Хелсі» з родзинками та булгуром — для травлення.

Зручність у тому, що гість зможе придбати ДНК-текст від Myhelix у кожному закладі Salateira або онлайн на сайті Myhelix. Крім зрозумілого опису результатів ДНК-тесту рекомендованих продуктів і страв, ви дізнаєтеся, на що звернути увагу та  які звички змінити. На основі генетичних показників усім власникам результатів ДНК-тесту Myhelix будуть рекомендовані страви не лише із сезонного, а і з постійного меню у Salateira.

ДНК-меню стартує в усіх закладах мережі у Києві та Дніпрі з 9 липня. Їжте здорово у Salateira та годуйте свої гени з Myhelix.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку