Вибір за мімімішністю: проекту Watsons Україна два роки

Вибір за мімімішністю: проекту Watsons Україна два роки

05.07.2019 02:10
  325
rau

У липні 2019 благодійному проекту Watsons Україна «Давай поборемо рак разом» два роки. За даними компанії, за цей період вдалося зібрати близько 750 000 гривень на ліки, які передаються в відділення онкогематології чотирьох обласних профільних медзакладів України.

Проект реалізується спільно з благодійним фондом «Таблеточки» і головна його мета – допомога онкохворим дітям. Щоб приєднатися до проекту, необхідно придбати продукцію з позначкою «Допомішка» ТМ Lucky Day в магазинах мережі або інтернет-магазині watsons.ua. 1 гривня з кожного проданого акційного товару перераховується на покупку ліків.

«Ми в компанії дуже любимо цей проект, він також відомий серед колег нашої міжнародної мережі. «Давай поборемо рак разом» – це можливість внести свою важливу лепту в життя маленьких дітей, купуючи повсякденні, потрібні товари: мило, серветки, гель для душу тощо, – коментує Катерина Веремєєва, начальник відділу корпоративних комунікацій і зв’язків з громадськістю. – Кожен раз, коли ми бачимо продажу лінійки Lucky Day з Допомішкой – радіємо, що так багато наших клієнтів залишаються небайдужими, і ми, в свою чергу, раді цьому сприяти».

За період існування проекту понад 300 000 клієнтів Watsons прийняло в ньому участь. На зібрані учасниками кошти закуповують антибактеріальні та протипухлинні препаратів для дітей, які проходять лікування в Запорізькій, Житомирській, Чернігівській та Рівненській профільних медустановах. Більш детально ви можете ознайомитися з проектом на сайті.

Довідка. Watsons – найбільша роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров’я в Азії. На сьогодні мережа налічує більше 7200 магазинів і понад 1500 аптек на 13 ринках Азії та Європи. В їх число входять континентальний Китай, Тайвань, Гонконг і Макао, Сінгапур, Таїланд, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, а також Туреччина та Україна.

Watsons Україна – провідна роздрібна мережа торгівлі товарами для краси та здоров’я в Україні. У мережу Watsons Україна входить понад 400 магазинів і 16 аптек у більш ніж 100 містах. Більше 4500 співробітників обслуговують близько 3 млн покупців щомісяця. У квітні 2019 року Watsons відсвяткувала своє восьмиріччя в Україні. Восени 2018 року компанія Watsons третій рік поспіль визнана рітейлером року в drogerie за версією Retail & Development Business Awards.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку