Велика реконструкція: як виглядає оновлений гіпермаркет Там-Там у Луцьку (фотоогляд)

Велика реконструкція: як виглядає оновлений гіпермаркет Там-Там у Луцьку (фотоогляд)

02.07.2019 08:10
  448
rau

Наприкінці червня у луцькому ТРЦ Порт-City після кількамісячної реконструкції відкрився гіпермаркет Там-Там – найбільший на Волині. Масштабне оновлення об’єкту включило в себе не лише рестайлінг, а й ребрендінг, а також змінився загальний концепт гіпермаркету.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як зазначає керівниця об’єднаного бізнесу ТРЦ ПортCity та гіпермаркету Там-Там Наталія Антоненко: “Місія і завдання бренду тепер: для гостей – люби те, що купуєш, купуй те, що любиш; для команди – люби те, що робиш, роби те, що любиш”.

Модернізували гіпермаркет, розташований у Луцьку за адресою пр-т Соборності, 43, поетапно, закриваючи щоразу лише частину об’єкту – аби не створювати дискомфорту для відвідувачів. І вже 29 червня повністю оновлений Там-Там відкрив свої двері для гостей. Він працює з 8.00 до 23.00.

Нагадаємо, магазин загальною площею 9600 кв. м, з яких площа торгового залу – 4500 кв. м, почали будувати у липні 2004 році. Тоді ТОВ «Континіум-Трейд» спільно з партнерами під час будівництва облаштували і прилеглу територію: побудували транспортні розв’язки, дитячий майданчик та парковку на 400 автомобілів, поставили світлофори, провели дві додаткові лінії електропостачання. Завдяки цьому відразу змінилось обличчя всього міста.

В гіпермаркеті також створили 2500 кв. м виробничих приміщень (м’ясний, холодний і гарячий кулінарні цехи, кондитерська та пекарня). А на 1000 кв. м. знайшлося місце для торгових та сервісних відділів (банк, аптека, сувеніри, ювелірні вироби, фотоцентр, квіти, мобільні телефони).

Загалом асортимент Там-Там нараховує понад 40 000 найменувань товарів.

Над проектом реконструкції команда розробників працювала понад півтора року. Тепер у магазині з’явилися кілька оновлених продуктових відділів. Зокрема – м’ясний, рибний, фреш-зона, відділ із напоями. Запрацювала і своя коптильня, де можна купити натуральні делікатеси.

Оновили у Там-Там і холодильне обладнання – нині воно не лише практичне, а й сучасне та естетичне. Як і 27 модернізованих кас.

До речі, у гіпермаркеті створили для усіх кавоманів місце, де можна посмакувати каву або взяти її з собою. Тут встановили сучасні швейцарські кавові апарати, поставили стильні та зручні горнятка.

У новому гіпермаркеті також і нова концепція. “За даними опитувань, впізнаваність бренду Там Там у західній частині України – понад 96%. Тож ми не маємо права його міняти. Але ми трішки змінили концепт. І тепер Там-Там — це сімейні покупки, сімейні традиції. Ми зрозуміли, що сім’я для Волині — це дуже важливий акцент”, – зазначила керівниця об’єднаного бізнесу ТРЦ ПортCity та гіпермаркету Там-Там Наталія Антоненко.

Вона пояснила, що для нового напрямку обрали і новий логотип. На ньому можна упізнати двох людей: дорослого та дитину, які йдуть у магазин і просто спілкуються.

Як виглядає оновлений магазин – у фотоогляді RAU. Фото – 12kanal.com

Джерело 12 канал

Читайте також –

У лігві дракона: як виглядає новий супермаркет Сільпо у стилі Будда-бар (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку