Луцький ТРЦ ПортCity став партнером Асоціації рітейлерів України

Луцький ТРЦ ПортCity став партнером Асоціації рітейлерів України

12.06.2019 08:10
  372
rau

Керівництво та колектив RAU вітають ТРЦ в числі партнерів об’єднання провідних гравців українського ринку роздрібної торгівлі.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Компанія Порт Сіті Груп займається управлінням та експлуатацією торгівельно-розважального центру ПортCity, а також розташованих в ньому розважальних зон: кінотеатру PremierCity, боулінг-клубу StrikeCity, ролердрому GeneratorCity та дитячого розважального центру FigliMigli.

ТРЦ ПортСity на ринку 5 років, відкриття відбулося в 2014-му. Загальна площа комплексу – 64 000 кв. м, торгова площа – 38 000 кв. м. В ньому знаходяться понад 200 магазинів, 10 закладів харчування, кінотеатр на 4 зали, боулінг-клуб на 12 доріжок, дитячий розважальний центр, ролердром, наземний та підземний паркінги. Ключові орендарі: гіпермаркет Там Там, Фокстрот, Comfy, Brocard, A.Tan, Pandora, Reserverd, House, CCC, TomTailor, АЛЛО max, Miта, Білий Налив та інші.

ТРЦ ПортСity –  місце зустрічей, спілкування, покупок, розваг.

Довідка. Асоціація рітейлерів України – профільне об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі та компаній, безпосередньо пов’язаних з рітейлом. Асоціація діє як незалежна некомерційна організація юридичних осіб.

Серед членів Асоціації більше 60 провідних національних і міжнародних брендів.

Читайте також –

Тернопільський ТРЦ Подоляни став партнером Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку