Упаковка для фаст-фуду від Salateira виграла конкурс WorldStar Packaging Awards 2019

Упаковка для фаст-фуду від Salateira виграла конкурс WorldStar Packaging Awards 2019

17.05.2019 08:00
  336
rau

Розробником і виробником упаковки формату фаст-фуд «Лапша-кап» для мережі fast-healthy ресторанів Salateira виступила фірма FOODinBOX (входить до групи компаній Univest).

Як повідомила RAU прес-служба компанії, 15 травня в Празі відбулася церемонія нагородження кращих упаковок світу за версією журі міжнародного конкурсу WorldStar Packaging Awards 2019, організатором якого є Всесвітня організація упаковки (World Packaging Organization).

Інновація упаковки полягає в унікальній конструкції, яка зберігає температуру, смак і аромат страв, запобігає витікання соусу. Завдяки спеціальній перфорованій стрічці, яка відривається одним рухом, прийом їжі стає легким і комфортним. Упаковка виготовлена ​​з 100% целюлозного картону і може бути утилізована і спрямована на вторинну переробку, що дозволяє віднести її до eco-friendly продуктів.

WorldStar Packaging Awards – це одна з провідних світових подій для пакувальної індустрії. До участі допускається тільки та упаковка, яка стала переможцем національного пакувального конкурсу в своїй країні. Щорічно учасники демонструють нові досягнення в технологіях і дизайні, створюючи нові орієнтири для виробників. У конкурсі беруть участь компанії з усього світу – як великі транснаціональні корпорації, так і невеликі компанії. У цьому році 35 країн подали на конкурс понад 315 зразків упаковки в таких номінаціях як продукти харчування і напої, косметика і парфумерія, фармацевтика, побутова хімія та інші. Вибір міжнародного журі, що складається з провідних експертів в області упаковки з різних країн, базується на таких критеріях як: зручність, функціональність, якість упаковки і друку, ергономічність, дизайн, екологічність і безпека.

Читайте також –

Олександр Савілов, Salateira: Демократичний кейтеринг для івентів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку