Volwest Group у квітні відкрила 4 нових магазини SPAR і 8 – Наш Край

Volwest Group у квітні відкрила 4 нових магазини SPAR і 8 – Наш Край

07.05.2019 12:30
  131
rau

Всі торгівельні точки працюють за принципом франчайзингу. Це найбільша кількість об’єктів, відкритих протягом календарного місяця у 2019 році.

Цей текст доступний російською мовою

Торгові заклади Наш Край були відкриті у смт Черняхів (Житомирська обл.), Гадячі (Полтавська обл.), Богуславі (Київська обл.), Херсоні, селах Яблунів і Рожнів (Івано-Франківська обл.), Дніпрі, селі Лукавці (Чернівецька обл.), см. Лиманське (Одеська обл.).

Магазини мережі SPAR розпочали роботу у Львові (два магазини), Чернівцях (один магазин) та Хмельницькому (один магазин).

Інвестиційна група VolWest Group працює на ринку франчайзингу з 2002 року. Вона керує двома мережами супермаркетів в Україні: Наш Край та SPAR. Мережа Наш Край була заснована у 2002 році та є одним із основних франчайзерів у сфері рітейлу.

Із міжнародною компанією SPAR International інвестиційна група VolWest Group підписала угоду про співпрацю та розвиток мережі за системою франчайзингу в Україні у 2017 році. З дати підписання уже відкрито 24 магазини, один з яких – перший в Україні EUROSPAR у Вінниці.

Довідка. Мережа супермаркетів Наш Край – національний оператор, представлений у трьох форматах: супермаркет, магазин біля дому та експрес. Мережа є лідером ринку франчайзингу продуктового рітейлу в Україні та належить інвестиційній компанії Volwest Group. Перший магазин розпочав свою роботу в 2001 році. Мережа розвиває франчайзинг з 2004 року.

SPAR Україна Корпорейшн. SPAR – одна з найбільших і світі мереж маркетів, супермаркетів і гіпермаркетів. SPAR – включає 12 777 магазинів у 50-ти країнах на 4-х континентах.

Із січня 2017 року SPAR розвивається і в Україні як один з бізнес напрямків діяльності Інвестиційної Групи VolWest Group, що має багаторічний досвід успішної реалізації різноманітних проектів, зокрема і у галузі рітейлу в Україні.

Читайте також –

Європа у Вінниці: як виглядає перший в Україні супермаркет бренду Eurospar (фотоогляд)

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  136
Усі новини ринку