Оновлений McDonald’s в форматі “досвід майбутнього” відкритий в ТРЦ Forum Lviv

Оновлений McDonald’s в форматі “досвід майбутнього” відкритий в ТРЦ Forum Lviv

17.04.2019 08:00
  446
rau

Ресторан відкрився в зоні фуд-корту на третьому поверсі торгово-розважального центру, і зайняв площу 190 кв. м.

Read in English

Цей матеріал також доступний російською мовою

Про це RAU повідомила прес-служба ТРЦ Forum Lviv. Як наголошується в релізі, раніше в торговому центрі вже працював ресторан McDonald’s, а тепер заклад відкрито в новому концепті, яка міжнародна компанія розвиває в Україні.

Особливості ресторанів McDonald’s з досвідом майбутнього, якими можуть скористатися відвідувачі:

  • Новий принцип роботи касової зони, більш зручний для відвідувача. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення і отримання страв. Отже, відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному;
  • Термінали самообслуговування дозволяють відвідувачам спокійно і без поспіху ознайомитися зі стравами в електронному меню, зробити замовлення й оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі;
  • У ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників і дизайн меню.

Новий принцип роботи кухні «Приготовлено для тебе», дозволить відвідувачеві додати або прибрати інгредієнти в бургер на свій смак – додати до улюбленого Double Cheesburger ще один біфштекс або замовити бургер Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.

“Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфеля брендів, щоб запропонувати львів’янам бажані та найактуальніші бренди й концепти. Для нас важливо надати відвідувачеві унікальний досвід здійснення покупок. А коли це підтримується та посилюється й оновленнями концептів закладів орендарів, в цілому ми досягаємо максимального ефекту”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ Forum Lviv.

“Досвід майбутнього в McDonald’s – можливість запропонувати відвідувачам більш прогресивне обслуговування. Ми ніколи не стоїмо на місці, ми змінюємося та запрошуємо відвідувачів скористатися всіма перевагами цих змін. У 2018 році 18 ресторанів в Україні запропонували досвід майбутнього гостям, а до кінця 2019 ще 19 закладів матимуть новий формат”, – зазначила генеральний директор McDonald’s Україна Юлія Бадрітдінова.

Довідка. Forum Lviv загальною площею 69 000 кв. м включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр і підземний паркінг. ТРЦ став місцем зустрічі та fashion локацією в місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.

Читайте також –

Cherchez le burger: як виглядає дизайнерський ресторан McDonald’s в Парижі (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку