Відтепер поповнити свій рахунок на сайті М.С.Л. можна за допомогою Apple Pay

Відтепер поповнити свій рахунок на сайті М.С.Л. можна за допомогою Apple Pay

03.04.2019 01:31
  369
rau

Приємна новина для відданих шанувальників лотерей: компанія М.С.Л. пропонує відвідувачам свого сайту поповнювати рахунок для сплати за лотерейні білети в один клік через Apple Pay.

Кнопка «Сплатити з Apple Pay» доступна в «Особистому кабінеті» при вході з браузеру Safari.

Таким чином, для гравців у найпопулярніші лотереї України уже є доступ до широкого спектру платіжних методів, що включають:

  • стандартну оплату карткою (інтернет-еквайринг);
  • оплату за допомогою Masterpass;
  • платежі балансом мобільного через «Смарт-Гроші» Київстар (для абонентів оператора);
  • платіж мобільним гаманцем Apple Pay.

І, звісно, поповнити рахунок можна на точках продажів лотерей М.С.Л..

Як поповнювати рахунок на сайті М.С.Л. через Apple Pay?

Поповнення депозиту здійснюється за звичним алгоритмом: потрапляючи до «Особистого кабінету», гравець переходить до розділу «Баланс» (або ж одразу обирає опцію «Депозит» на головній сторінці), вводить суму поповнення та обирає платіжний метод на вкладці «Картки Visa/Mastercard/Приватбанк». Після цього клієнт потрапляє на форму оплати карткою, в якій необхідно натиснути на кнопку «Оплатити з Apple Pay» і підтвердити платіж одним з доступних способів.

«Компанія М.С.Л. продовжує послідовне розширення асортименту сервісів для своїх гравців. Цього разу ми пропонуємо прогресивне та зручне рішення для швидкого поповнення рахунку – Apple Pay. Відтепер покупка білетів найпопулярніших лотерейних брендів України стала ще зручнішою. Ми прагнемо надавати шанувальникам наших лотерей максимально широкий спектр послуг і впевнені, що вони оцінять нововведення», – підкреслив директор по маркетингу М.С.Л. Павло Вайсеро.

Довідка. Оператор державних лотерей М.С.Л. (www.msl.ua) – правонаступник традицій радянського державного підприємства «Спортлото». М.С.Л. має представництва у всіх регіонах України і понад 5000 пунктів продажів. Усі лотереї компанії реалізуються через власну мережу сучасних електронних терміналів, замкнену на центральну систему, онлайн-моніторинг якої проводиться з боку державних контролюючих органів. У портфелі компанії більше 50 лотерей, які мають ліцензію Міністерства фінансів України. Найбільш відомі лотерейні бренди: «Лото-Забава», «ХТО ТАМ», «Спортліга», «Мегалот», «ТІП» і «ТОП», «Спортпрогноз», «Гонка на гроші» і численні електронні миттєві лотереї сімейства «Швідкограй» і паперові миттєві лотереї сімейства «Стирачки».

З 1993 року М.С.Л. входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL), з 2016 – до складу Всесвітньої Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA). Лотерейний оператор М.С.Л. єдиний в Україні отримав два «Сертифікати відповідності стандартам відповідальної гри» від EL і «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» найвищого, 4-го, рівня від WLA.

Читайте також –

Компанія М.С.Л. запускає для своїх гравців новий сервіс від Mastercard


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку