Новини ресторанів та кафе: Cinnabon, IL Molino, Salateira, Чорноморка та інші

Новини ресторанів та кафе: Cinnabon, IL Molino, Salateira, Чорноморка та інші

13.03.2019 08:10
  829
Микола Маранчак

Cinnabon в Skymall, ювілейна Domino’s Pizza, перша Salateira в Дніпрі, другий і третій Білий налив у Києві, Чорноморка біля Золотих Воріт, Il Molino на Русанівській набережній та інші.

Цей текст доступний також російською мовою

Cinnabon в Skymall

Світова мережа Cinnabon відкрила кафе-пекарню на фуд-корті столичного ТРЦ SkyMall, що стала третьою в Україні. Про це компанія повідомила у себе в Facebook.

Cinnabon – ексклюзивний виробник кондитерських виробів з фірмовою індонезійською корицею Makara. На очах у відвідувачів пекарі Cinnabon випікають Сінабони, Мінібони, БонБайтси і капкейки. Вся випічка виробляється в професійній печі за секретною формулою, яку використовують для виробництва продукції Cinnabon у всьому світі. Асортимент фірмових напоїв представлений Чілатой, Мокалатой і Лимонатой.

Чорноморка біля Золотих Воріт у Києві

7 лютого мережа ресторанів Чорноморка поповнилася закладом на вул. Гончара, 15/3 в Києві. У меню представлені супи, основні страви і салати. Також у закладі можна придбати свіжу рибу, включаючи барабулю, кефаль, ставриду, камбалу, бички, дунайський оселедець, мідії, креветки, рапани, устриці і багато іншого.

Заклад розмістився на двох поверхах з 110 посадочними місцями. Він став сьомим для мережі в столиці і восьмим в Україні (ще один об’єкт знаходиться в Одесі).

Компанія Чорноморка заснована в 2013 році і вже п’ять років поставляє власний улов в більш ніж 300 ресторанів і супермаркетів України. За словами Ольги Копилової, засновниці і генерального директора мережі гастролавок Чорноморка, до відкриття в 2019 році готуються ще 20 точок тільки по Києву.

Ювілейна Domino’s Pizza

Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Одесі шостий заклад в місті, який до того ж став 40-м в Україні. Про це компанія повідомила у себе в Facebook. Об’єкт знаходиться за адресою просп. Шевченка, 8/13. Нова одеська піцерія була відкрита по франчайзингу.

Domino’s Pizza — міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році і на даний момент налічує більше 15 000 закладів у 90 країнах світу із загальним числом співробітників більше 300 000 чоловік. В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито 40 закладів у Києві, Одесі, Львові і Броварах.

Перша Salateira в Дніпрі

Черговий заклад мережі fast healthy ресторанів розпочав роботу в ТРЦ МОСТ-Сіті 2 березня. Про це RAU повідомила прес-служба Salateira. У релізі наголошується, що новий ресторан став вже 16-м об’єктом мережі і першим, відкритим у Дніпрі. Площа об’єкта склала 112 кв. м, посадочні місця на фуд-корті ТРЦ розраховані на 500 відвідувачів.

Меню закладу ідентичне з пропозиціями по всій мережі: салати, паста, равіолі, сандвічі та десерти з основного і сезонного меню. Нагадаємо, що в квітні 2018 року відбулося відкриття ресторану Salateira в Харкові, а раніше — в столиці Білорусі Мінську.

salateira

Білий налив у Києві

Сім’я ресторанів Діми Борисова відкрила в столиці два нових заклади першої української сидерії Білий налив. Про це компанія повідомила у себе в Facebook. Перший з них знаходиться на бульварі Тараса Шевченка, 36 А, другий – на Південному залізничному вокзалі. Обидва працюють на умовах франшизи.

У меню Білого наливу традиційно представлений яблучний сидр і пунш на його основі, наливка на печених яблуках, а також пироги і тарти з яблуками, класичний та веганські хот-доги, устриці і інше – все по 29 гривень.

Як раніше писала RAU, перший Білий налив був відкритий на початку квітня 2018 року на Хрещатику, 23 у Києві. Крім того, Білий налив працює у Львові, Луцьку, Харкові та Одесі.

Veterano Brownie на Подолі

У Києві на вул. Нижній Вал, 39 розпочала свою роботу моноформат десерту брауні Veterano Brownie, що входить в сім’ю закладів Veterano Group. На відміну від інших закладів цієї групи, в команді працюють не тільки ветерани АТО, а й переселенці з Донбасу і Криму.

У закладі, де крім брауні, пропонують каву та інші напої, близько 20 посадочних місць. На всі види брауні зафіксована ціна 85 гривень. Найближчим часом в асортименті з’являться ще 12 видів цього десерту, в тому числі на білому шоколаді, зі смаком цитрусового мармеладу, кориці і груші.

Vegano Hooligano в Києві на Хмельницького

1 березня в Києві на вул. Богдана Хмельницького, 16-22 розпочав роботу заклад мережі ресторанів з веганським меню від Рудольфа Краєвського Vegano Hooligano. Як передає The Village, в меню можна знайти піцу з чотирма видами веганського сиру, пасту “Веганезе” і суші.

Також в рамках проекту Kyiv Vegan Boom тут почали роботу перший веганський супермаркет України, а також фуд-корт з іншими монопродуктами. Очікується, що комплекс буде працювати в цілодобовому режимі.

IL Molino на Русанівській набережній

8 лютого мережа ресторанів італійської кухні IL Molino відкрила свій 17-й заклад у Києві. Як повідомляється в Facebook мережі, об’єкт знаходиться на Русанівській набережній, 4. В меню можна знайти більше 30 видів оригінальної піци, а також італійські і середземноморські блюда – паста, салати, брускетта.

Перший ресторан сім’ї IL Molino був заснований групою компаній «Мировая карта» в грудні 2010 року.

Adelle на Льва Толстого в Києві

Мережа “ресторанів Гусовських” обзавелася закладом під назвою Adelle, в якому можна покуштувати ізраїльську кухню. Як повідомляє The Village, об’єкт знаходиться вул. Велика Васильківська, 29 поблизу площі Льва Толстого і працює в обмеженому вечірньому режимі з 18:00 до 23:00.

Серед іншого в ресторані пропонують фалафель в піті, хумус, запечений сир халумі, батат і багато інших автентичних ізраїльських страв.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів і кафе: Дуже висока кухня, Реберня, The Journalist, Domino’s Pizza та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку