Varus відкрив перший у Кривому Розі супермаркет з відеостінами (+фото)

Varus відкрив перший у Кривому Розі супермаркет з відеостінами (+фото)

19.11.2018 08:00
  551
rau

Торгівельний об’єкт став 69-м у всеукраїнській мережі супермаркетів.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Як вказано у релізі, торгова точка мережі Varus у новому форматі відкрилася 15 листопада за адресою проспект 200-річчя Кривого Рогу, 24. Торговий зал супермаркету площею 1 500 кв. м обладнаний 4-ма великими відеостінами, які встановлені в м’ясному і рибному відділах, гастрономії та кулінарії. На них транслюються цікаві та корисні рецепти, акційні пропозиції та інші надихаючі  відеоролики.

На полицях супермаркету можна знайти понад 14 000 найменувань продукції, серед яких свіжі овочі, фрукти, м’ясні делікатеси, сири з різних країн, бакалію, молочні продукти, а також багато інших новинок і традиційних страв. У магазині працюють власний м’ясний, рибний цех, пекарня і відділ кулінарії.

Супермаркет працює з 07:00 до 23:00, а для зручності відвідувачів біля магазину обладнано великий паркінг.

Довідка.  Varus – національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією Омега. Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпрі. Зараз мережа нараховує 69 магазинів в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Кам’янському, Нікополі, Новомосковську, Марганці, Долинській, Першотравенську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить більше 77 600 кв. м, кількість співробітників – близько 5 000 чоловік.

Читайте також –

Новини FMCG за жовтень: залізниця від Сільпо, заміна Ашан на Novus і скромний АТБ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку