McDonald’s відкрив перший ресторан у Тернополі у форматі “досвід майбутнього”
McDonald’s у Тернополі працює у форматі “досвід майбутнього”, що передбачає новий принцип роботи касової зони, термінали самообслуговування, послугу “Змінюй-Смакуй”, експерта з гостинності та обслуговування за столиками.
Компанія McDonald’s розширює свою присутність в Західній Україні. Як повідомила RAU прес-служба компанії, 24 жовтня почав роботу перший ресторан McDonald’s у Тернополі за адресою: вул. Гетьмана Мазепи, 30. Ресторан розмістився в одноповерховій будівлі площею 520 кв. м. В ньому передбачено 240 місць: 112 в залі і 128 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга McDrive. У закладі працює близько 100 співробітників, які щодня зможуть обслуговувати близько 2000 гостей. Діти зможуть грати на дитячій гірці, поруч із закладом.
У прес-службі компанії також відзначили, що інтер’єр ресторану виконаний в стилі Alphabet. Цей дизайн передбачає використання великих принтів з літерами, в яких графічно зображені страви McDonald’s. В ресторані є пандуси, а також туалетна кімната для людей з інвалідністю.
«Ми часто отримуємо прохання від наших відвідувачів з різних міст відкрити McDonald’s. Сьогодні ми щасливі, що можемо порадувати тих, хто звертався з Тернополя. Мешканці Тернополя з першого ж дня отримають прогресивне обслуговування в McDonald’s з досвідом майбутнього, що передбачає поєднання сучасних технологій і персональної турботи про відвідувачів», – зазначив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярский.
У ресторані передбачені:
- Експерт з гостинності – це нова позиція в ресторанах McDonald’s. Його завдання – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби і оперативно на них реагувати.
- Термінали самообслуговування дозволяють відвідувачам спокійно і без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення і оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.
- Обслуговування за столиками – відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача і приносить страви. Якщо відвідувач замовляє страви через термінал самообслуговування і оплачує карткою, йому не потрібно підходити до прилавка. Клієнт відразу ж очікує своє замовлення за столиком.
- Новий принцип роботи касової зони. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та отримання страв. Відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.
- Незабаром також буде запропонована ще одна послуга – «Змінюй-Смакуй», яка дозволить клієнтам додавати або прибирати інгредієнти в бургерах на свій смак.
У компанії відзначили, що у всіх без винятку ресторанах McDonald’s впроваджуються сучасні енергоефективні рішення, що дозволяє значно зменшити використання енергоносіїв. У тернопільському McDonald’s встановлено тепловий насос для підігріву води з метою зменшення енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень працювати рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів взимку.
McDonald’s у Тернополі став дев’ятим закладом нового формату в Україні. Досвід майбутнього також пропонують ще чотири ресторани McDonald’s у Києві, а також в Черкасах, Борисполі, Харкові та Львові.
Довідка. McDonald‘s є одним з лідерів у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад в країні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві. McDonald’s – один з найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала в розвиток мережі та інфраструктури близько $ 250 млн.
Читайте також –
«Вільна каса» від топ-менеджера: офісні працівники McDonald’s провели день за стійками