Екс-маркетинг-директор Фокстрот і EVO запускає власне агентство – ЗМІ

Екс-маркетинг-директор Фокстрот і EVO запускає власне агентство – ЗМІ

24.09.2018 02:30
  245
Ukrainian Retail Association

Колишній директор з маркетингу мережі Фокстрот, а також групи EVO Олексій Філановський анонсував запуск власного агентства.

Як розповів в інтерв’ю MMR сам Філановський, його партнером по проекту став СЕО GRAPE Ukraine Юрій Гладкий. Нове агентство буде називатися Filberry, а в якості офісу на першому етапі його роботи буде використовуватися новий офіс Grape і Grape Hub. Частки партнерів в компанії рівні, однак за словами Філановського, в майбутньому власні частки будуть отримувати ключові члени команди агентства.

«Після того як я прийняв рішення розпрощатися з Фокстрот, я отримав більше десятка пропозицій, однак, розбираючи їх одне за іншим, розумів, що ні одна з потенційних робіт не дасть мені достатньо драйву або кайфу. Все було або добре знайоме, або не дуже масштабно. За багато років на посаді маркетинг-директора я встиг попрацювати практично на всіх ринках, тому на посаді СМО мене важко чимось здивувати. А ось свій бізнес – це нова цікава історія. Мені буде приємно вибудувати компанію і команду, що називається «для себе», а не для «великого бізнесу», і я впевнений, що ця команда зможе зробити не один ефективний проект. Плюс це дасть можливість попрацювати зі мною тим компаніям, яким я до сих пір змушений був відмовляти», – прокоментував Філановський запуск проекту.

Він також зазначив, що в майбутньому агентство планує працювати не тільки з Україною, а й за кордоном. «Безумовно, нам цікаві ринки Білорусі, Казахстану, Польщі. Я не впевнений, що ми відразу почнемо працювати з ними, проте агентство буде розвиватися, тримаючи в голові експортний потенціал», – уточнив Філановський.

Повний текст його інтерв’ю про запуск власного бізнесу доступний на порталі MMR.

Читайте також –

Олексій Філановський, Фокстрот: можна говорити про кризу українського ринку маркетингу


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку