Золотий Вік впроваджує новий формат ювелірних магазинів (фотоогляд)

Золотий Вік впроваджує новий формат ювелірних магазинів (фотоогляд)

29.05.2018 09:55
  1379
rau

Одна з найбільших в країні ювелірних мереж розпочала серію відкриттів у новому форматі.

Перший магазин в новому форматі розпочав роботу в одеському ТЦ Панорама. Головні відмінності нового формату магазинів Золотий Вік – збільшена площа та розширений асортимент. Раніше на цій локації знаходився ювелірний магазин Золотий Вік площею 357,1 кв.м. Відтепер загальна площа розширеної торгової точки нового формату становить 460 кв. м. Головним акцентом магазину стала торгова зона Diamonds, де представлені ювелірні вироби преміум-класу.

Якщо раніше ювелірний завод «Золотий Вік» відкривав спеціалізовані ювелірні магазини на окремих локаціях, такі як «Ваша Обручка», «Срібний Вік», «Diamonds», то зараз усі ці торгові точки зібралися на одній території, об’єднавшись у один ювелірний супермаркет.

Кожен бренд представлений на окремій зоні: срібло, золото, обручки та екслюзивні прикраси з діамантами. Кількість прикрас вражаюча. Лише самих обручок тут налічується більше 2000 одиниць.

Завдяки змінам у організації торгових залів та урізноманітненню асортименту відвідувачі зможуть отримати більше переваг від покупки прикрас. Нове зонування торгового простору допоможе зекономити час покупців і швидше знайти те, що потрібно. Збільшений вибір моделей, колекцій, категорій прикрас, максимальна представленість розмірної сітки та цін задовольнять потреби найвибагливіших клієнтів. Більше не потрібно відвідувати декілька магазинів, щоб обрати одразу і срібні прикраси, і золоті, і у екслюзивному виконанні – тепер усе це можна придбати у одному місці – у ювелірному супермаркеті Золотий Вік.

За словами прес-служби компанії, ювелірна мережа Золотий Вік має намір продовжити задавати нові тренди у ювелірній індустрій. У планах компанії – до кінця року з’явитися майже у всіх великих містах України з новим форматом магазинів. Вже працюють кілька таких торгових точок у Харкові (вул. Сумська, 72), Одесі (ТЦ Панорама, пл. Незалежності, 1), Луцьку (ТРЦ ПортCity, вул. Сухомлинського, 1).

Довідка. Золотий Вік – ювелірний виробник і водночас торгова мережа, заснована в Україні. Асортимент компанії щомісяця поповнюється і вже налічує більше 17 500  моделей лише у золоті. З них – 100 колекцій жіночих прикрас та 250 моделей обручок.

Краще італійське та німецьке обладнання використовується для плетіння ланцюгів, лиття виробів, штампування та нанесення лазерного гравіювання. На всі куплені ювелірні прикраси діє гарантія 3 роки.

В Україні працює більше, ніж 300 торгових точок мережі Золотий Вік. Щомісяця ювелірний завод Золотий Вік випускає більш, ніж 100 нових моделей прикрас.

Читайте також –

Новини Jewelry&Accessories: Pandora, Van Cleef & Arpels, O bag, Золотий Вік, KSD Aurum та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Засновник Соловейко.Медіа Володимир Коршак під час свого виступу на RAU EXPO 2024 розповів про ефективність аудіо та відео...
time icon  
  63
Усі новини ринку