Сільпо відкриває в Одесі магазин в стилі німецького села

Сільпо відкриває в Одесі магазин в стилі німецького села

26.06.2018 06:10
  1923
Ukrainian Retail Association

В кінці червня мережа Сільпо поповниться новим магазином в незвичайному стилі. На цей раз в компанії вирішили використати тематику німецького села.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, новий магазин з унікальним інтер’єром відкриється 29 червня в Одесі за адресою Люстдорфська дорога, 54. Площа торговельної точки складе 1000 кв. м. Супермаркет буде працювати з 8:00 до 23:00, для обслуговування покупців в магазині передбачено 10 кас. Інші подробиці нового торгового об’єкта в прес-службі не уточнили.

Відзначимо, що на перший погляд, рішення використовувати мотиви німецького села в інтер’єрі супермаркету обумовлено місцем відкриття магазину. Люстдорф в перекладі з німецької означає «Радісне село». Зараз це приморський курорт в Одесі, а раніше на його місці була німецька колонія.

Нагадаємо, Сільпо не вперше дивують незвичайним дизайном в супермаркетах мережі. Раніше компанія відкрила в столиці супермаркети в стилі Арт Деко та в стилі «Ілюзія», а також магазини в стилі середньовічного замку в Луцьку, «Аліси в країні чудес» у Львові та «Ямайський супермаркет» в Броварах.

Довідка. Торгова мережа Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Входить в торгово-промислову групу Fozzy Group, яка також розвиває мережі гіпермаркетів Fozzy C & C, магазинів біля дому Фора, дискаунтерів Thrash! та інші. Асортимент магазинів Сільпо налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Станом на 26 червня мережа об’єднувала 236 супермаркетів в Україні.

Читайте також –

Сільпо обміняє сміття на бали: рітейлер запускає станцію з прийому вторсировини


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку