Star trek: як виглядає новий харківський Сільпо в “космічному стилі” (фотоогляд)

Star trek: як виглядає новий харківський Сільпо в “космічному стилі” (фотоогляд)

25.12.2018 09:00
  4961
Ukrainian Retail Association

Каси самообслуговування, вивіски клінгонською мовою, а також відділи орбітальної кулінарії, міжзоряної випічки та неземної гастрономії – чим здивував відвідувачів новий магазин Сільпо в Харкові.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Один з найбільших рітейлерів України – Fozzy Group – відкрив новий супермаркет Сільпо. Він знаходиться у Харкові на проспекті Гагаріна, 167/1. Раніше на цьому місці був об’єкт локальної продуктової компанії Руслан.

Новий магазин мережі Сільпо зайняв площу в 1170 кв. м та реалізований в космічному стилі. Як зазначили в прес-службі компанії, в магазині представлені відділи «орбітальної кулінарії, міжзоряної випічки та кондитерських виробів, “в основному земної” риби та м’яса, а також неземної гастрономії».

При цьому, всі вивіски продубльовані клінгонською мовою. Це штучна мова, яка була розроблена професійним лінгвістом на замовлення Paramount Studios для фантастичного всесвіту «Зоряний шлях».

Для обслуговування покупців в супермаркеті працює 6 звичайних кас і 5 – самообслуговування. На території також розташовані дві тютюнові крамниці.

Нагадаємо, Сільпо не вперше дивує незвичайним дизайном в супермаркетах мережі. Раніше компанія відкрила в столиці супермаркети в стилі Арт Деко и в стилі «Ілюзія», а також магазини в стилі середньовічного замку в Луцьку, «Аліси в країні чудес» у Львові, в стилі залізниці у Фастові,  «Ямайський супермаркет» у Броварах і торгову точку в стилі німецького села в Одесі.

Читайте також –

Сільпо 20 років: топ-20 маловідомих фактів про флагманську мережу Fozzy Group


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку