
Євген Іваниця, JYSK Україна: В компанії щомісячно оцінюється рівень сервісу на рівні регіону, дистрикту чи окремого магазину


Українські бізнесмени Євген Лавренюк та Ігор Фарберов, які заснували міжнародну мережу хостелів Dream Hostels, стали гостями п’ятого випуску YouTube-проекту «За рамками рітейлу».
Цей матеріал доступний російською мовою
Першим успішним проектом підприємців був веб-сайт подобової оренди doba.ua, а зараз Ігор та Євген відкрили мережу хостелів Dream Hostels і масштабують свій бізнес на ринок Східної Європи.
У розлогому інтерв’ю з бізнесменами глава правління Асоціації рітейлерів України і автор програми «За рамками рітейлу» Андрій Жук розпитав про те, як знайти інвестиції, чим відрізняється український менталітет ведення бізнесу від менталітету в країнах ЄС, як вийти зі складної ситуації в бізнесі та дізнався багато інших корисних інсайтів.
Дивіться повну версію їхнього інтерв’ю для проекту «За рамками рітейлу»:
Нагадаємо, перший випуск програми «За рамками рітейлу» був опублікований на початку грудня минулого року. В рамках проекту Андрій Жук зустрічається з лідерами ринку і першими особами сфер роздрібної торгівлі, девелопменту та суміжних галузей, спілкуючись з ними про ключові події в сфері, особливості ведення бізнесу, особистий досвід тощо. Серед гостей його програми вже були екс-СЕО девелоперської компанії Arricano Михайло Меркулов, відомий ресторатор, співвласник проекту Мировая Карта Майкл Дон, засновник мережі взуттєвих магазинів L’Carvari Дмитро Підопригора, а також засновник мережі Алло Дмитро Деревицький.
Читайте також –
Андрій Жук, RAU: У минулому році найбільш активно зростали фуд-рітейл і фаст-фуди