Велика турецька мережа DeFacto відкриє перший магазин в Києві в ТЦ GLOBUS

Велика турецька мережа DeFacto відкриє перший магазин в Києві в ТЦ GLOBUS

19.02.2018 08:10
  257
Виктор Нагорский

У травні 2018 року в торговому центрі GLOBUS-1 в Києві відкриється двоповерховий магазин одягу турецького рітейлера DeFacto площею 1 200 кв. м.

Як повідомила RAU прес-служба ТЦ GLOBUS, торговий об’єкт стане першим флагманським магазином нового оператора в столиці України. «Для ТЦ GLOBUS 2018 рік стане роком великих відкриттів. У першій половині року відкривається відразу два fashion-якоря. Це стало можливим завдяки оновленням в ТЦ, які ми активно проводимо останні кілька років. Ми справді пишаємося тим, що перший в Україні двоповерховий DеFacto відкривається в нашому ТЦ. Його відкриття збільшить кількість покупців в ТЦ GLOBUS, а також розширить пропозицію в категорії fashion для молоді», – коментує старший менеджер департаменту оренди ТЦ GLOBUS Вікторія Царенко.

Відзначимо, що це вже не перше велике підписання нового fashion-орендаря в ТЦ GLOBUS в 2018 році. Раніше стало відомо, що польська група LPP орендувала в ТЦ GLOBUS близько 2000 кв. м для відкриття двоповерхового магазину Reserved.

Компанія DеFacto була заснована в 2003 році і спеціалізується на виробництві та торгівлі чоловічим, жіночим та дитячим верхнім одягом, білизною, взуттям та аксесуарами. З часу створення мережа магазинів компанії виросла до понад 500 торгових точок в різних країнах світу. У Туреччині одним з головних конкурентів DeFacto є бренд LC Waikiki, який на українському ринку працює з 2013 року і активно нарощує присутність в країні.

Вперше про рішення DеFacto виходити на український ринок стало відомо в середині 2017 року, але тоді в компанії цю інформацію не коментували. Пізніше, в кінці минулого року, віце-президент і директор з розвитку DeFacto Сердар Ерсой підтвердив RAU, що компанія виходить в Україну. Тоді ж топ-менеджер турецького рітейлера повідомляв про підписання договору оренди приміщення під магазин в одеському ТРЦ Riviera. Передбачалося, що його відкриття також відбудеться навесні 2018 року.

Довідка. ТЦ GLOBUS – торговий центр на Майдані Незалежності в Києві. Складається з двох частин GLOBUS 1 і GLOBUS 2, загальною площею 35 400 кв. м, на якій розташовано більше 200 магазинів і ресторанів зі світовими та українськими брендами. З 2008 року належить великій європейській інвестиційній компанії – London & Regional Properties.

Читайте також –

Чи ворог вам універмаг: хто виграє і хто постраждає від приходу в Україну H&M, DeFacto і Koton


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку