Reserved відкриє двоповерховий магазин площею 2000 кв. м в ТЦ GLOBUS

Reserved відкриє двоповерховий магазин площею 2000 кв. м в ТЦ GLOBUS

08.02.2018 08:15
  421
Ukrainian Retail Association

Польський оператор LPP підписав договір про відкриття флагманського магазину Reserved в столичному торговому центрі GLOBUS.

Як повідомила RAU прес-служба торгового центру, магазин загальною площею близько 2000 кв. м розташується на 1-му і 2-му поверсі ТЦ GLOBUS 2. Таким чином, Reserved стане найбільшим fashion-оператором в GLOBUS. Офіційне відкриття магазину заплановано на весну 2018 року.

«Відкриття найуспішнішого бренду групи LPP в ТЦ GLOBUS досить важливий крок для збільшення трафіку в ТЦ, а також покращення його tenant-mix. Reserved стане одним з ключових якірних операторів в наземній частині ТЦ GLOBUS. Бренд органічно вписується в концепцію сучасного торгового центру і зіграє важливу роль в розширенні пула його демократичних fashion-операторів», – прокоментувала старший менеджер департаменту оренди торгового центру Вікторія Царенко.

Нагадаємо, польська компанія LPP S.A., заснована в 1995 році, відкрила перший магазин Reserved в Україні в 2003 році. Зараз компанія розвиває мережі магазинів під брендами Reserved, House, Mohito, Cropp, Sinsay в Європі та країнах Близького Сходу. Компанія управляє 1700 магазинами загальною площею більше 920 000 кв. м в світі і більш ніж 80 магазинами площею близько 40 000 кв. м в Україні.

Довідка. ТЦ GLOBUS – професійний торговий центр на Майдані Незалежності в Києві. Складається з двох частин GLOBUS 1 і GLOBUS 2, загальною площею 35 400 кв. м. У ТЦ розташовано більше 200 магазинів і ресторанів зі світовими та українськими брендами. З 2008 року торговельний об’єкт належить великій європейській інвестиційній компанії London & Regional Properties.

Читайте також –

Чи ворог вам універмаг: хто виграє і хто постраждає від приходу в Україну H&M, DeFacto і Koton


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку