Zammler хоче стати логістичним оператором IKEA в Україні

Zammler хоче стати логістичним оператором IKEA в Україні

11.05.2018 08:00
  164
rau

Українська група компаній Zammler, що надає послуги транспортної та складської логістики, планує взяти участь в тендері шведської мережі меблевих магазинів IKEA в зв’язку з її виходом на ринок України.

В Україну заходить відомий міжнародний бренд IКЕА. “Для логістики це велика подія, і у нас з цього приводу вельми амбітні плани. Ми маємо намір восени взяти участь в їх тендері на обрання логістичного оператора”, – розповів директор ГК Zammler Віктор Шевченко. Про це повідомляє delo.ua з посиланням на “Интерфакс-Украина”.

Також логістичний 3PL-оператор “Заммлер Україна”, що входить в українську групу компаній Zammler, планує в три черги реалізувати проект будівництва складського комплексу в передмісті Києва загальною площею близько 60 000 кв. м.

Крім того компанія почала процес по отриманню статусу міжнародного поштового оператора. Як повідомив директор ГК Zammler, в планах – до кінця цього року відкрити Центральну сортувальну станцію.Также оператор планує до кінця 2019 року збільшити власний автопарк на 100 вантажівок Volvo за 120 000 євро. За словами Шевченка, після розширення автопарку логістичний оператор розгляне можливість розширення складських площ в Польщі.

“Після виходу на польський ринок ми придбали сім вантажних автомобілів і взяли в оренду 3 000 кв. М складу біля Варшави для обслуговування своїх українських клієнтів (їх частка на складі – 90%). Це повинно було стати майданчиком для тренування і для нас, і для наших клієнтів, які також планують вихід на європейський ринок. При необхідності таким клієнтам ми пропонуємо низьку ціну, надаємо консультації наших юристів, адже бачимо перспективи в тривалій співпраці і розраховуємо розвиватися разом з ними на європейському ринку “, – розповідь ал Шевченко.

Як відомо, компанія IKEA підтвердила свої плани виходу на український ринок до кінця 2018 року.

Довідка. У ГК Zammler входять “Заммлер Україна” (Київ), ТОВ “Заммлер склад” (Мартусівка Київської обл.), ТОВ “Заммлер фулфілмент” (Красилівка Київської обл.), ТОВ “Компанія МЛС” (Харків), Ningbo Zammler Trading Co LTD (Китай), Zammler POLSKA Sp.z oo (Польща).

Читайте також –

Зовнішня або внутрішня служба логістики. Що краще для e-commerce?


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку