Сільпо по-японськи: як виглядає новий супермаркет мережі в стилі коміксів манга (фото)

Сільпо по-японськи: як виглядає новий супермаркет мережі в стилі коміксів манга (фото)

21.07.2018 09:00
  13709
Ukrainian Retail Association

Черговий торговий об’єкт Fozzy Group на Західній Україні був реалізований в стилі японських коміксів. Як виглядає і що пропонує своїм відвідувачам новий магазин Сільпо.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, торгова точка почала роботу на початку липня на вул. Івана Федорова, 6 в Мукачево Закарпатської області. Новий концептуальний магазин зайняв площу в 1000 кв. м, а його стіни прикрасили японські комікси манга.

Асортимент торгової точки, яка працює щодня з 8:00 до 22:00, налічує понад 15 000 одиниць товару. У магазині традиційно представлена риба власного копчення, великий вибір м’яса, ковбаси і хамона, а також овочевий відділ, екзотичні фрукти, власна пекарня, острівець «Лавка традицій» з продуктами від українських фермерів і кулінарія.

Нагадаємо, Сільпо не вперше дивує незвичайним дизайном в супермаркетах мережі. Раніше компанія відкрила в столиці супермаркети в стилі Арт Деко та «Ілюзія», а також магазини в стилі середньовічного замку в Луцьку, «Аліси в країні чудес» у Львові, «Ямайський супермаркет» в Броварах і торговий об’єкт в стилі німецького селища в Одесі.

Довідка. Торгова мережа Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Входить в торгово-промислову групу Fozzy Group, яка також розвиває мережі гіпермаркетів Fozzy C & C, магазинів біля дому Фора, дискаунтерів Thrash! та інші. Асортимент магазинів Сільпо налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Станом на 26 червня мережа об’єднувала 236 супермаркетів в Україні.

Читайте також –

Як виглядає перший в Україні магазин біля дому «Мій Ашан» (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Мережа мультимаркетів Аврора придбала один із найбільших складських комплексів під Києвом для його подальшого відновлення та розширення інфраструктури

Мережа мультимаркетів Аврора придбала один із найбільших складських комплексів під Києвом для його подальшого відновлення та розширення інфраструктури

21 серпня 2024 року ТОВ «Вигідна покупка», що є оператором мережі мультимаркетів Аврора, завершено угоду з придбання...
time icon  
  114
Усі новини ринку