Директором ТРЦ Lavina Mall призначено Дмитра Лашина

Директором ТРЦ Lavina Mall призначено Дмитра Лашина

09.08.2018 01:16
  538
Іван Зайцев

Раніше Дмитро Лашин працював у Вінницькій міськраді та Міністерстві регіонального розвитку і будівництва України, а останнім місцем роботи значиться держпідприємство Київгіпротранс.

Дмитро Лашин

Про це повідомляє портал Новое Время з посиланням на інформаційне агентство Українські новини. Згідно з інформацією на сторінці Лашина в соціальній мережі Facebook, крім роботи в міськраді і Мінрегіонрозвитку, Дмитро Лашин також був депутатом Вінницької облради від Партії регіонів. У відкритих джерелах також міститься інформація, що Лашин раніше займав різні керівні посади в вінницькому КП «Подільський туристично-інформаційний центр» та вінницькому інженерно-будівельному управлінні Міністерства оборони. Освіту здобув у Київському національному торговельно-економічному університеті за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Також закінчив Вінницький національний технічний університет.

Нагадаємо, на початку серпня стало відомо, що директор ТРЦ Lavina Mall Дмитро Мунтян незабаром покине компанію. За його словами, причиною розставання стало різне бачення подальшого розвитку проекту з власником об’єкта. «Не зійшлися з власником в поглядах на основоположні принципи спільної роботи і оцінці коротко- і середньострокових перспектив розвитку ТРЦ», – пояснив директор Lavina Mall, зазначивши, що він має намір завершити передачу справ новому керівникові до 10 серпня.

Глава правління компанії Mandarin Plaza (власник ТРЦ Lavina Mall) Олександр Черницький так прокоментував новину: «Будівля унікальна і дуже велика. Багатофункціональні процеси на величезній території. Проходить нормальний процес притирання фахівців».

Дмитро Мунтян прийшов в ТРЦ Lavina Mall в квітні 2018 року на посаду першого заступника директора компанії, а вже на початку травня був призначений керівником ТРЦ. До цього топ-менеджер займав пост директора з розвитку в компанії Мультиплекс-Холдинг, керуючої найбільшої в Україні мережею кінотеатрів Multiplex.

Слід зазначити, що зміни керівництва в ТРЦ Lavina Mall відбуваються дуже часто. Дмитро Лашин став вже п’ятим керівником ТРЦ за останній рік. До Мунтяна посаду директора ТРЦ також займали Дмитро Грільберг, Діана Букатова і Юрій Михайленко.

Довідка. ТРЦ Lavina Mall – найбільший в Україні торгово-розважальний центр, орендною площею близько 115 000 кв. м. Об’єкт, розташований на вул. Берковецькій, 6д в Києві, був відкритий для відвідувачів в грудні 2016 року. У складі ТРЦ також працює найбільший в країні критий парк атракціонів Galaxy загальною площею понад 19 000 кв. м. Власником торгового центру є бізнесмен Вагіф Алієв.

Читайте також –

Олександр Черницький: В цьому році плануємо відкрити Blockbuster Mall, в наступному – Ocean Mall


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку