Новини food&beverage: Nathan’s Famous, Реберня, Fish Fetish, Salateira, KFC та інші

Новини food&beverage: Nathan’s Famous, Реберня, Fish Fetish, Salateira, KFC та інші

30.04.2021 08:00
  894
Микола Маранчак

Перша Реберня в Одесі, Хлібний в новому форматі в Києві, Salateira Store, вихід нью-форкських хот-догів Nathan’s Famous на український ринок, та інші новини за останній місяць.

Цей текст доступний також російською мовою

Перший ресторан Реберня в Одесі

Ресторан Реберня почав працювати в Одесі на вулиці Гаванна, 10/12 (вхід із Дерибасівської). Як повідомляє The Village Україна, заклад має близько 450 посадкових місць і літній майданчик. В меню можна знайти ребра на вогні – 189 гривень, яловичий антрекот – 298 гривень, скумбрію на грилі – 154 гривень, смажене авокадо з хумусом – 86 гривень та інше. Як і в інших закладах мережі, м’ясо тут готують на відкритій кухні й подають без приборів – його можна їсти руками. До м’яса пропонують фірмове пиво Правда.

Реберня – це мережа ресторанів від львівського «Холдингу емоцій !FEST». Окрім Одеси, вони є у Львові, Києві, Чернівцях і Тернополі. У Києві заклади працюють на Подолі та Арсенальній.

Магазин Salateira формату «біля дому» в Києві

Перший Salateira Store мережа ресторанів здорової їжі відкрила на столичній вул. Практичній, 1, в ЖК ParkLand. “Це перша локація у форматі Store. У ній представлений обмежений, готовий асортимент Salateira, основні популярні страви, а також окремо продукти, які ми самі імпортуємо, але основне – це топ продуктів Salateira”, – розповів в коментарі RAU CEO і керуючий партнер fast-healthy мережі Salateira Олександр Савілов.

За його словами, магазин приймає побажання гостей, тож асортимент буде продовжувати змінюватися та доповнюватися. 

Вихід нью-йоркських хот-догів Nathan’s Famous на український ринок

Розвивати франшизу американського стріт-фуду на вітчизняному ринку буде група компаній «SOCAR Україна». Як повідомила RAU прес-служба мережі, продажі вже стартували на шести АЗК у Києві. Продукцію Nathan’s Famous вже можна спробувати на АЗК SOCAR, що знаходяться на Бориспільскій трасі, на Столичному шосе, на проспекті Степана Бандери, бульварі Дружби Народів, по вулиці Сортувальній в Києві, а також по вулиці Інститутській, що в селі Гатне. Через декілька місяців компанія планує запустити продажі Nathan’s також в інших областях України.

Nathan’s Famous — один із найстаріших брендів закусочних у світі. Перша точка продажів була відкрита ще в 1916 році на Коні-Айленд в Нью-Йорку. Відтоді компанія продала більше ніж 500 мільйонів хот-догів, а сам бренд представлений не тільки в Сполучених Штатах, але і в 13-ти країнах світу. У різний час шанувальниками марки були такі відомі особистості як Аль Капоне, Едді Кантор, Кері Грант, Барбара Стрейзанд, а також багато мешканців Білого дому. Тепер цей список доповнить й Україна.

Gastrofamily Market на АЗК WOG

27 березня на АЗК WOG за адресою вул. Стеценка, 21 розпочав роботу фуд-холл Gastrofamily Market, який об’єднує п’ять закладів: БПШ з біляшами, пончиками та шаурмою, Dogz&Burgerz з хот-догами та бургерами, MUSHLYA з морепродуктами та ролами, Pinzarella з неаполітанською та римською піцою і Білий Налив з фірмовим сидром та наливками. Про це RAU повідомила прес-служба Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. “Ми відкрили пілотні проекти, аби перевірити, чи може їжа на АЗК буде самостійним напрямком бізнесу, чи зможемо ми тут обслуговувати 300-500-1000 гостей на день, як робимо це в наших smart casual ресторанах”, – розповів ресторатор Дмитро Борисов.

Нагадаємо, це вже другий проект колаборації Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова та WOG. В середині березня відкрилась фуд-зона БПШ+Dogz&Burgerz на АЗК WOG на Дніпровській Набережній, 16 Б.

Перша П’яна вишня у Румунії

Львівська мережа мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків !Fest вийшла на румунський ринок. Першим закладом львів’ян у Румунії стала П’яна вишня, яка розпочала роботу в квітні в Бухаресті. Про це розповів співвласник Львівського Холдингу емоцій !Fest Андрій Худо у себе в Facebook. “Відкрили бізнес в Румунії. Перший проект звісно Piana Vyshnia в столиці країни Бухаресті. Для мене в бізнесі особливий кайф, коли ми експортуємо свої концепти за межі України! Вітання і вдячність команді та партнерам”, – написав він.

Крім України, заклади мережі П’яна вишня сьогодні працюють також в Польщі (Варшава, Краків, Вроцлав) та Молдові (Кишинів).

Fish Fetish в Києві

На Арсенальній відкривається рибний ресторан Fish Fetish від мережі ресторанів Bulldozer Group (Eshak, Queen Kiev). Як повідомляє БЖ, заклад розташується в колишній будівлі заводу Арсенал поруч з іншим проектом компанії Virgin Izakaya Bar. В закладі, який спеціалізується на рибних стравах, можна спробувати сашимі, тартари, гарячу рибу, “моредоги” – хот-доги з рибою і морепродуктами, а також рибні сніданки з дев’ятої ранку і до дванадцяти дня.

До завершення локдауну в Києві заклад працює на доставку через Rocket і навинос. Другий рибний ресторан Fish Fetish незабаром відкриють у київському ТРЦ Retroville на просп. Правди, 47.

KFC у Полтаві та Черкасах

Мережа KFC відкрила в квітні два нові заклади. Перший з них знаходиться в Черкасах на бульварі Шевченка 207/1 в ТЦ Будинок Торгівлі, другий – в Полтаві на вул. Соборності, 28/13 – у ЦУМ на першому поверсі.

Кафе-пекарня Хлібний у форматі Grab and Go

Кафе-пекарню Хлібний в новому форматі запустили в Києві, на Бессарабській площі, 2. Як пише The Village, це десятий заклад в мережі. Новий Хлібний – це невеликий заклад у форматі Grab and Go – “Хапай і біжи”, який також має 20 посадочних місць. Замовлення пропонують робити через додаток або в кафе.

Веганська піцерія Vegetalia на Печерську

В Києві запрацювала веганська піцерія Vegetalia у форматі dark kitchen. Як повідомляє Bzn.life, заклад розташований недалеко від станції метро Печерська на вулиці Тверській, 6/8. Піцерію відкрив і розробив для неї меню Микита Кузьменко. У меню – піца з сирними бортиками з рослинного сиру. Інші продукти – ковбаса, моцарелла, пармезан – також веганські.

Читайте також

Новини food&beverage: Реберня, F Space, Чорноморка, Politehnikum, Coco та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Матвійчук: У своєму новому проєкті GABAR я бачу великий потенціал, мережу Галя Балувана розвиваємо з діючими партнерами

Володимир Матвійчук: У своєму новому проєкті GABAR я бачу великий потенціал, мережу Галя Балувана розвиваємо з діючими партнерами

Співзасновник мережі Галя Балувана та власник бренду Multi Cook розповідає про концепцію свого нового проєкту – мережі...
time icon  
  454
Усі новини ринку