(ОНОВЛЕНО) Генеральний директор WOG Сергій Корецький йде з компанії, замість нього – Михайло Романів

(ОНОВЛЕНО) Генеральний директор WOG Сергій Корецький йде з компанії, замість нього – Михайло Романів

29.10.2018 02:20
  747
rau

Сергій Корецький звільнився з посади генерального директора мережі автозаправних комплексів WOG, щоб розвивати свої проекти.

Замість Корецького виконуючим обов’язки генерального директора призначений Михайло Романів, який до цього працював комерційним директором компанії. Про це RAU повідомила прес-служба компанії. «Як ви знаєте, паливний ринок — один з найбільш висококонкурентних. Нашій команді вдалося за п’ять років зробити те, чого від нас ніхто не очікував — з мережі АЗК стати рітейлером. Тим самим, ми зберегли лідерство на ринку. Зараз все налагоджено, є сильна команда керуючих менеджерів, які, я впевнений, продовжать динамічно розвивати компанію. Я ж маю намір зайнятися власними проектами”, – зазначив Сергій Корецький.

З 1999 року Сергій Корецький пройшов професійний шлях від молодшого аналітика ГК Континіум до гендиректора WOG. У 2002-му призначений директором провідної в той час компанії групи Континіум – Західна нафтова група. З 2007 року Корецький обіймав посаду гендиректора керуючої компанії групи. Починаючи з 2013 року розвивав бізнес Мережі АЗК WOG на посаді СЕО. За цей час компанія з нафтотрейдера перетворилася в рітейлера і вийшла за межі АЗК, відкривши кафе WOG CAFE формату city. Також компанія запустила WOG CAFE в поїздах Інтерсіті і в аеропорту «Київ» (Жуляни). Зараз мережа WOG CAFE налічує 23 автономних кафе; незабаром, згідно з підписаними контрактами, відкриються нові об’єкти в аеропортах Бориспіль і Львів.

Завдяки вдосконаленню програми лояльності вдалося збільшити кількість індивідуальних клієнтів. Першими запустити мобільний додаток, який вважається кращим серед паливних компаній. З останніх нововведень — можливість безконтактної оплати по мережі АЗК WOG і WOG CAFE.

Читайте також –

Сергій Корецький, WOG: Непаливні продажі – якір для споживача


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  55
Усі новини ринку