VARUS відкрив новий супермаркет в Дніпрі

VARUS відкрив новий супермаркет в Дніпрі

22.12.2017 03:36
  326
Ukrainian Retail Association

Мережа VARUS відкрила вже третій торговий об’єкт на місці раніше викуплених компанією супермаркетів австрійського рітейлера Billa.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, новий магазин став вже 64-м для мережі в Україні. Він відкрився 22 грудня на вул. Кондратюка, 8. Раніше на цьому місці працював супермаркет мережі Billa, яка влітку поточного року прийняла рішення піти з регіонів України.

Три маркети Billa (в Дніпрі та Запоріжжя) придбала мережа VARUS, відкривши на їх місці власні магазини. Цікаво, що в колишніх Billa в Дніпрі (на проспекті Героїв, 2) та Запоріжжі (вулиця Яценко, 2) компанія реалізувала новий формат магазинів з відеостінами.

Що стосується торгової точки на Кондратюка, то вона розмістилася на площі в 1 600 кв. В її асортименті більше 14 000 товарів, в тому числі сезонні овочі та фрукти, свіже м’ясо та риба, молочні продукти, широкий вибір бакалійних товарів, вироби власної пекарні, а також страви кулінарії.

Для обслуговування покупців в магазині працює 11 кас, а для зручності гостей поруч з торговою точкою обладнаний великий паркінг. Час роботи магазину – з 7:00 до 23:00.

Довідка. VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпрі. Зараз мережа нараховує 64 магазини в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Кам’янському, Нікополі, Новомосковську, Марганці, Долинській, Першотравенську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить більше 73 000 кв. м, кількість співробітників – близько 5 000 чоловік.

Читайте також –

Австрійська кухня: Billa відкриває магазин в оновленому концепті в Києві


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку