ТРЦ River Mall оголошує конкурс на підбір орендарів фуд-корту, кафе та ресторанів

ТРЦ River Mall оголошує конкурс на підбір орендарів фуд-корту, кафе та ресторанів

22.05.2018 10:10
  889
rau

Торговий центр River Mall починає набір орендарів на оренду комерційних площ ресторанного простору, фуд-корту та кафе.
Головна мета – залучити в проект найбільш успішних і стабільних операторів, які зможуть створити унікальний простір гастрономічної різноманітності.

Концепція River Mall забезпечує всю необхідну інфраструктуру для успішної роботи: вигідне розташування торгово-розважального центру в самому центрі Харківського масиву, зручна транспортна розв’язка, близькість основних магістралей, що генерують великі потоки відвідувачів, великий вибір сучасних магазинів, найсучасніші технології розваг.

Територія ресторанів і фуд-корту буде забезпечувати своїм клієнтам як зовнішню видову, так і внутрішню терасу з прекрасним видом на Дніпро.

Концепція фуд-корту включає не менше 10 кухонь, різних смаків і уподобань, а для сімейного відпочинку плануються шість ресторанів, які мають окремий вихід на літні тераси.

Фахівці Colliers International вже приступили до переговорів з провідними гравцями на ринку і відкриті до обговорення нових унікальних концепцій.

Довідка. ТРЦ River Mall розташований на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва неподалік від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць. Запуск ТРЦ River Mall запланований на IV квартал 2018 року.

Colliers International – ексклюзивний партнер River Mall в підборі орендарів, світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з більш ніж 15 400 працівників, що працюють в 69 країнах світу. Компанія надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Читайте також –

Поповнення пулу орендарів River Mall: New Ballance, Arena, Wittchen, Promenu, Zifferblatt


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  205
Усі новини ринку