!FEST відкриє в Києві триповерховий ресторан Реберня і бар П’яна вишня

!FEST відкриє в Києві триповерховий ресторан Реберня і бар П’яна вишня

09.01.2019 02:30
  2300
rau

Заклади львівського Холдингу емоцій !FEST розпочнуть роботу наприкінці весни 2019 року на Андріївському узвозі.

Як пише The Village, м’ясний ресторан зі ставкою на ребра буде відкрито за прикладом простору «Під Арсеналом» у Львові. Вперше про плани відкриття реберні в Києві в інтерв’ю RAU розповів у 2017 році співвласник Львівського Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо. «Розглядаємо можливість відкриття в столиці Реберні, треба протестувати, проаналізувати, і, можливо, тиражувати її далі… Для випробувань столиця підходить ідеально», — поділився він.

У Києві вже працює монопродуктовий бар П’яна Вишня, паб-філіал Театру пива ПРАВDА на Хрещатику, Львівські пляцки, Львівська копальня кави і Львівська Майстерня Шоколаду: бренди, також належать холдингу.

У березні 2018 року року !FEST відкрив поблизу станції метро «Почайна» заклад у форматі «три в одному» — в одній локації об’єднали Львівські пляцки, П’яна Вишня і книгарню-кав’ярню «Видавництво Старого Лева».

Станом на січень 2018 рік, !FEST належало понад 40 закладів в Україні, один – в Чехії, два – в Польщі. Велика частина з них діяла за франчайзингом. Відмітна особливість багатьох ресторанів холдингу – їх далеко не завжди легко і швидко знайти. Часто заклади ховаються за непримітними вивісками, приховані в житлових будинках або колишньому кріпосному рву.

реберня під арсеналом

Читайте також

Новини ресторанів і кафе: фуд-хол в Lavina Mall, доставка McDonald’s, Urban Space 500 в Києві, Пузата Хата та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку