Нова Пошта відкриє відділення в кожному магазині Ашан в Україні

Нова Пошта відкриє відділення в кожному магазині Ашан в Україні

12.06.2018 02:32
  351
Ukrainian Retail Association

Нова Пошта відкриває міні-відділення з поштоматами останнього покоління в усіх торгових об’єктах української мережі Ашан.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, Їх відкриття триває в межах розширення та оновлення мережі відділень Нова Пошта протягом поточного року на 1000 точок (як власних, так і партнерських) по всій Україні. Це розширення передбачає оцінку ефективності існуючих та потенційних локацій на різних територіях, а також зміну розміщення відділень, щоб зберегти оптимальну концентрацію відділень та їхню близькість до клієнтів.

У свою чергу, мережа супермаркетів Ашан Україна, що розвиває омніканальність, через поштомати у відділеннях Нова Пошта видаватиме своїм клієнтам замовлення на непродовольчі товари, заздалегідь оформлені через електронний канал продажу.

Відділення в супермаркетах Ашан забезпечать швидкий сервіс та нададуть можливість самообслуговування. Вони зручні як для рітейлерів, які отримують нові можливості розширення та оновлення прийнятих бізнес-моделей, так і для відвідувачів супермаркетів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що компанії НП Логістик групи Нова Пошта та Ашан Україна підписали угоду, згідно з якою НП Логістик надаватиме потужній торговельній мережі послуги фулфілменту. Повідомлялося, що Ашан буде використовувати фулфілмент для розвитку електронного каналу комерції непродовольчої групи товарів. До цих послуг входять, зокрема, розвантаження товарів, їх зберігання, відбір і формування замовлень (комплектація та пакування), а також оформлення супровідної документації, відвантаження та інформаційний супровід.

Довідка. Ашан Рітейл – міжнародна компанія роздрібної торгівлі, представлена у 17 країнах напрямками гіпермаркети, супермаркети, магазини біля дому, а також електронною комерцією. В Україні компанія існує з 2008 року та сьогодні налічує 22 магазин у 9 містах, а також електронну комерцію у Києві та регіоні. Мета компанії – запуск продажу товарів непродовольчої групи через веб-сайт auchan.ua, а також продовження розвитку продажу товарів продовольчої групи через партнерський веб-сайт zakaz.ua.

Нова Пошта – заснована в 2001 році українська компанія, що є лідером ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається з понад 2350 відділень по всій країні.

Читайте також –

Вікторія Луценко, АШАН Україна: Починаємо відкривати супермаркети. Перший – в Дніпрі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  54
Усі новини ринку