В Metro Cash & Carry Україна новий комерційний директор

В Metro Cash & Carry Україна новий комерційний директор

08.05.2018 04:28
  432
Ukrainian Retail Association

Комерційним директором українського підрозділу Metro призначено Олену Вдовиченко. Це призначення є першим в історії Metro Cash & Carry Україна внутрішнім кроком на рівні Ради директорів компанії.

Read in English

Як повідомила RAU прес-служба рітейлера, Олена Вдовиченко призначена на посаду з 1 травня 2018 року. Кар’єру в Metro вона почала у вересні 2005 року і працювала на різних посадах в логістиці та управлінні ланцюгами поставок. У листопаді 2013 року Вдовиченко була призначена на посаду начальника управління організації ланцюгів поставок Metro Cash & Carry Україна, а в жовтні 2015-го зайняла пост начальника управління продовольчих товарів. З липня 2017 року Олена займала посаду заступника комерційного директора компанії.

У прес-службі мережі також підкреслили, що це призначення є першим в історії внутрішнім кроком на рівні Ради директорів українського Mеtro і підтверджує, що кожен без винятку член української команди має можливість розвиватися і займати високі посади в компанії.

Раніше посаду комерційного директора Mеtro Cash & Carry Україна обіймав Адріан Арічу. Як уточнили RAU в компанії, він зайняв пост директора з продажів в румунському підрозділі Metro.

Нагадаємо, раніше стало відомо про перехід українського топ-менеджера Mеtro на керівну посаду компанії в іншій країні. Як повідомляв портал Delo.UA, колишній директор з продажів Mеtro Cash & Carry Україна Юлія Пилипенко очолила словацький бізнес рітейлера.

Довідка. Німецька мережа гіпермаркетів Mеtro Cash & Carry вийшла на український ринок в 2003 році. Зараз компанія управляє 23 класичними центрами оптової торгівлі Mеtro Cash & Carry в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі; і двома магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези» в Тернополі та Луцьку. Обсяг продажів компанії в Україні за 2016/2017 фінансовий рік (жовтень 2016 – вересень 2017) склав 491 млн євро.

Читайте також –

Крутіше за Цукерберга: Як Metro Cash&Carry використовує дані про покупців


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку