McDonald’s відкрив оновлений ресторан в Харкові

McDonald’s відкрив оновлений ресторан в Харкові

05.12.2017 03:35
  143
Ukrainian Retail Association

Ресторан McDonald’s на проспекті Науки, 9б в Харкові відновив роботу після масштабної реконструкції.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, в процесі реконструкції площа закладу була збільшена з 280 кв. м до 405 кв. м завдяки будівництву демісезонної тераси. У холодні місяці тут буде підтримуватися необхідна температура. В результаті цього розширення кількість посадочних місць в залі збільшилася з 90 до 117 (68 на демісезонній терасі і 49 в залі). Як і раніше, в теплу пору року гості зможуть відпочивати на літній терасі, де передбачено 208 посадочних місць. А для відвідувачів, які вважають за краще обслуговування на автомобілях, працює McDrive.

«McDonald’s в Харкові обслуговує відвідувачів вже 18 років і є дійсно популярним місцем для відпочинку. Цієї осені ми повністю оновили ресторан: інтер’єр, екстер’єр, обладнання, виробничі зони, приміщення для персоналу. Крім того, нам вдалося розширити заклад і зробити його ще більш просторим», – розповів генеральний директор McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярський.

У компанії також відзначили, що після реконструкції заклад став більш енергоефективним. Під час проведення ремонтних робіт були обрані сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання, які дозволяють заощадити до 50% обсягу газу, що використовується для обігріву приміщень.

Оформлення McDonald’s виконано в спеціально розробленому для ресторанів мережі стилі Lim Extreme, який характеризується сучасними яскравими і насиченими принтами на стінах.

mcdonald's

Ресторан зможе обслуговувати понад 3 000 гостей щодня. Для зручності всіх відвідувачів в закладі передбачені пандуси і туалети для людей з інвалідністю.

Це вже другий харківське заклад McDonald’s, який було реконструйовано в 2017 році. Влітку був завершена  реконструкція ресторану поруч з залізничним вокзаломКрім того, в 2017 році компанія провела реконструкцію ще двох ресторанів в Одесі та Дніпрі, а також відкрила два нових McDonald’s в Києві.

Довідка. McDonald’s в Україні є одним з лідерів в області ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад в країні було відкрито 24 травня 1997 року у Києві. McDonald’s – один з найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала в розвиток мережі та інфраструктури близько $250 млн. Сьогодні в компанії працює близько 7500 чоловік.

Читайте також –

McDonald’s оцінює свою частку на українському ринку в 11%


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку