Фокстрот відкрив магазин в новому форматі в Києві

Фокстрот відкрив магазин в новому форматі в Києві

21.12.2017 12:00
  457
Виктор Нагорский

Торговий об’єкт мережі Фокстрот в новому форматі почав роботу в тестовому режимі в столичному торговому центрі ГородОК.

Як повідомила прес-служба компанії, святкове відкриття магазину заплановано на 22 грудня. За словами виконавчого директора мережі Фокстрот В’ячеслава Поврозника, надалі рітейлер має намір реалізувати в новому форматі значну частину своїх торгових об’єктів.

«Тут передбачена система управління полицею з підказками покупцеві за асортиментом, геймерські сектори (з обладнанням для широкої аудиторії, а не тільки для геймерів), нове торговельне обладнання і нова схема освітлення, новий дизайн, в якому дерева набагато більше, ніж пластика. Цей формат – теплий і стильний одночасно, більш зрозумілий кожному, а значить має перспективи сподобатися покупцям», – сказав В’ячеслав Поврозник.

У компанії також уточнили, що новий магазин Фокстрот в ТЦ ГородОК займає загальну площу в 1443 кв. м, торгову – в 1340 кв. м. Це вже друге відкриття торгової точки Фокстрот в Києві в грудні цього року. 8 грудня відбулося відкриття нового магазину мережі в торговому центрі Promenada Park (Київ, Велика кільцева, 4).

У свою чергу Микола Чумак, засновник компанії IDNT, яка займається розробкою форматів магазинів для роздрібних мереж, повідомив, що новий формат абсолютно не схожий на старий Фокстрот.

«Формат називається Spinner. Вчора запрацював в тестовому режимі, через пару днів відкриття з кульками. Вийшов дуже, дуже привабливий формат. Абсолютно не схожий на старий Фокстрот і конкурентів. Нове зонування, обладнання, дизайн сервісних зон, гама кольорів, освітлення, все не як раніше», – написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Відзначимо, раніше компанія IDNT також розробляла новий формат магазинів для іншого великого гравця українського ринку техніки та електроніки – мережі COMFY, яка влітку цього року відкрила свій флагман в ТЦ ГородОК.

Довідка. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» – одна з провідних роздрібних мереж з продажу електроніки і побутової техніки в Україні. Станом на грудень 2017 року в Україні налічується 159 супермаркетів Фокстрот. Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, а їх загальна торгова площа складає близько 150 000 кв. м.

Читайте також –

 

Фокстрот відкриє в наступному році 10 магазинів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку