Dragon Capital придбала львівський ТРЦ Victoria Gardens

Dragon Capital придбала львівський ТРЦ Victoria Gardens

07.03.2018 06:44
  239
Ukrainian Retail Association

Dragon Capital, завершила операцію з придбання торгово-розважального центру Victoria Gardens у двох турецьких приватних інвесторів. Сторони погодилися не розкривати вартість угоди.

Read in English

Про це RAU повідомила прес-служба інвесткомпанії. ТРЦ Victoria Gardens, який був відкритий в 2016 році, є найбільшим з трьох торгових центрів, що працюють зараз в місті. Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital, підкреслив: “Ми раді оголосити про включення першокласного торгово-розважального центру до нашого портфеля комерційної нерухомості. ТРЦ Victoria Gardens – наше перше придбання за межами Київської області, і не випадково він розташований у Львові: одному з найбільш динамічних міст України. Ми віримо в потенціал розвитку міста й цього недавно відкритого торгового центру”.

ТРЦ Victoria Gardens із загальною орендною площею 48 229 кв. м розташований на півдні Львова між густонаселеним і зростаючим житловим районом і міжнародним аеропортом «Львів».

“Наші зусилля, спрямовані на створення високоякісного та зручного для клієнтів проекту, досягли логічного фіналу розвитку. Ми раді, що професійний інвестор Dragon Capital високо оцінив нашу роботу”, – говорить Сергій Овчинніков, представник продавців.

ТРЦ складається з двох основних торгових поверхів і двох парковок на 1500 автомобілів. Серед основних орендарів – Silpo, Foxtrot, Argo, New Yorker, LPP Group, Multiplex кінотеатр, розважальний центр Papashon і тренажерний зал King Fitness.

Читайте також –

Час купувати: найгучніші угоди 2017 року у ритейлі і девелопменті


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку