Будівництво року: Як буде виглядати київський ТРЦ Blockbuster Mall (фотоогляд)

Будівництво року: Як буде виглядати київський ТРЦ Blockbuster Mall (фотоогляд)

26.05.2018 09:00
  598
Микола Маранчак

Попередня дата відкриття першої черги столичного комплексу – 1 грудня 2018 року.

Після затишшя в 2017 році, який пройшов практично без введення в експлуатацію нових об’єктів, за весну 2018 року в одному тільки Києві вже почали свою роботу два великих ТРЦ – Smart Plaza Polytech біля метро “Політехнічний інститут” і Rive Gauche на перетині вулиць Здолбунівська та Драгоманова на Лівому березі Дніпра. Ще один торгово-розважальний об’єкт, чиє введення в експлуатацію обіцяють вже в IV кварталі 2018 року, на підході. На якій стадії знаходиться будівництво Blockbuster Mall і що він з себе представляє.

ТРЦ Blockbuster Mall буде знаходитись на просп. Степана Бандери, 34 поруч з чинним ТРЦ Блокбастер. Площа першої черги об’єкта складе 190 000 кв. м. Всього ж площа ТРЦ повинна перевищити 350 000 м, що у разі відсутності нових імен серед конкурентів зробить його найбільшим торговим центром країни. Девелопером проекту виступає ТОВ «Мандарин плаза» – один з найбільших девелоперів торгової нерухомості на столичному ринку, керуючий ТРЦ Lavina Mall, Blockbuster Mall, Ocean Mall і рядом інших проектів.

Як повідомляє портал ABC з посиланням на голову правління групи Mandarin Plaza Олександра Черницького, будівництво першої фази знаходиться на фінальному етапі. Торгова частина комплексу об’єднає в собі магазини, бутіки, продуктовий гіпермаркет, кафе, ресторани, дитячий розважальний центр, дитячий гіпермаркет. На другому поверсі буде розташований парк розваг з американськими горками, який буде з’єднуватися з чинним розважальним центром ТРЦ Блокбастер. У цьому торговельно-розважальному центрі вже працює кінотеатр IMAX, роллердром, боулінг-клуб, картинг, арена лазерних боїв, дитячий центр Кідландія та інше. Фуд-корт в зоні розваг розміститься на декількох рівнях, включаючи ресторан на даху, над дитячим лабіринтом.

Разом з наземним паркінгом та відкритою парковкою, Blockbuster Mall передбачений найбільший паркінг в столиці на 8 000 машиномісць. Слід зазначити, що поки ні один великий рітейлер, представлений в Україні, офіційно не повідомляв про свою участь у проекті Blockbuster Mall.

На якій стадії знаходиться будівництво об’єкта і як він виглядає — в фотоогляді ABCnews. Фотографії Тетяни Довгань.

Як буде виглядати Blockbuster Mall зсередини:


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку