ВТМ Лінії магазинів EVA отримали дві нагороди PrivateLabel 2020

20.11.2020 11:47

Відразу два товари під власною торговою маркою рітейлера Crazy MO і Lucky Pin були відзначені нагородами XII міжнародної бізнес-конференції PrivateLabel 2020: «Рітейлер та виробник – курс на розвиток»

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в прес-службі компанії, недавно в Києві відбулася XII міжнародна бізнес-конференція PrivateLabel 2020: «Рітейлер та виробник – курс на розвиток», в якій взяли участь понад 300 власників і топ-менеджерів роздрібних мереж і постачальників України, Європи та ближнього зарубіжжя.

Для Лінії магазинів EVA участь в цьому престижному форумі рітейлерів і виробників, організатором якого виступила TradeMasterGroup, ознаменувалася перемогою товарів власних торгових марок компанії відразу в двох номінаціях.

Першу нагороду у номінації «За внесок у розвиток товарної категорії» отримала ТМ Crazy MO. Асортимент цієї ТМ виробляється у Польщі відповідно до стандартів ЄС та перетворює купання дитини на захопливу, пізнавальну та творчу гру, а також сприяє розвитку координації та дрібної моторики.

Другу нагороду в номінації «Прорив року» отримали підгузки ТМ Lucky Pin. Це ультра-тонкі підгузки для малюків, виготовлені за новою технологією, з м’яких, дихаючих матеріалів, не викликають подразнення й алергії, та надають надійний захист від протікання. А їх заміна стає для мами не клопотом, а приводом пограти з малюком.

Варто зазначити, що у 2019 році компанія вперше отримала престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Priva teLabel Manufacturers Association) у Нідерландах у номінації «Модні аксесуари» за колготки ВТМ Viv’en Petty та нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM. У вересні 2020 року вдруге перемогла на міжнародній виставці-конкурсі  PLMA 2020 International «Salute to Excellence Awards» власна торгова марка Лінії магазинів EVA – «Green Way Wooden stick». А до цього ще один власний бренд компанії — Genetic Lab GEN 96 — отримав нагороду на  цьогорічному міжнародному конкурсі дизайну і упаковки власних торгових марок Vertex Awards. Й ось черговий успіх компанії в Києві.

«З початку 2020 року це вже четверта наша нагорода у сфері PrivateLabel. Це експертне підтвердження на національному та міжнародному рівнях свідчить про те, що наша компанія пропонує ринку дійсно якісні товари, які успішно конкурують із кращими брендами світу», – говорить директорка департаменту ВТМ Лінії магазинів EVA Галина Ободець.

Нагадаємо, що Лінією магазинів EVA створено 43 ВТМ, 45%  з асортименту яких виробляється на підприємствах України, решта – за кордоном. Географія виробництва ВТМ налічує понад 100 партнерів із 17 країн світу. Над створенням проєктів працює команда з понад 60 фахівців, серед яких бренд-менеджери, дизайнери, спеціалісти з якості та багато інших фахівців.

Довідка: Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонують широкий асортимент товарів декоративної косметики, товарів по догляду за обличчям і тілом, біжутерії, аксесуарів, побутових товарів, а також товарів по догляду за дітьми. За 17 років компанія виросла до 1000 магазинів по всій території України, представила більше 30 000 асортиментних позицій, а також створила 43 власні торгові марки. Зараз штат співробітників мережі налічує більше 12 000 працівників.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах