Новини ресторанів та кафе: Cinnabon, IL Molino, Salateira, Чорноморка та інші

Новини ресторанів та кафе: Cinnabon, IL Molino, Salateira, Чорноморка та інші

13.03.2019 08:10
  349
Микола Маранчак

Cinnabon в Skymall, ювілейна Domino’s Pizza, перша Salateira в Дніпрі, другий і третій Білий налив у Києві, Чорноморка біля Золотих Воріт, Il Molino на Русанівській набережній та інші.

Цей текст доступний також російською мовою

Cinnabon в Skymall

Світова мережа Cinnabon відкрила кафе-пекарню на фуд-корті столичного ТРЦ SkyMall, що стала третьою в Україні. Про це компанія повідомила у себе в Facebook.

Cinnabon – ексклюзивний виробник кондитерських виробів з фірмовою індонезійською корицею Makara. На очах у відвідувачів пекарі Cinnabon випікають Сінабони, Мінібони, БонБайтси і капкейки. Вся випічка виробляється в професійній печі за секретною формулою, яку використовують для виробництва продукції Cinnabon у всьому світі. Асортимент фірмових напоїв представлений Чілатой, Мокалатой і Лимонатой.

Чорноморка біля Золотих Воріт у Києві

7 лютого мережа ресторанів Чорноморка поповнилася закладом на вул. Гончара, 15/3 в Києві. У меню представлені супи, основні страви і салати. Також у закладі можна придбати свіжу рибу, включаючи барабулю, кефаль, ставриду, камбалу, бички, дунайський оселедець, мідії, креветки, рапани, устриці і багато іншого.

Заклад розмістився на двох поверхах з 110 посадочними місцями. Він став сьомим для мережі в столиці і восьмим в Україні (ще один об’єкт знаходиться в Одесі).

Компанія Чорноморка заснована в 2013 році і вже п’ять років поставляє власний улов в більш ніж 300 ресторанів і супермаркетів України. За словами Ольги Копилової, засновниці і генерального директора мережі гастролавок Чорноморка, до відкриття в 2019 році готуються ще 20 точок тільки по Києву.

Ювілейна Domino’s Pizza

Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Одесі шостий заклад в місті, який до того ж став 40-м в Україні. Про це компанія повідомила у себе в Facebook. Об’єкт знаходиться за адресою просп. Шевченка, 8/13. Нова одеська піцерія була відкрита по франчайзингу.

Domino’s Pizza — міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році і на даний момент налічує більше 15 000 закладів у 90 країнах світу із загальним числом співробітників більше 300 000 чоловік. В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито 40 закладів у Києві, Одесі, Львові і Броварах.

Перша Salateira в Дніпрі

Черговий заклад мережі fast healthy ресторанів розпочав роботу в ТРЦ МОСТ-Сіті 2 березня. Про це RAU повідомила прес-служба Salateira. У релізі наголошується, що новий ресторан став вже 16-м об’єктом мережі і першим, відкритим у Дніпрі. Площа об’єкта склала 112 кв. м, посадочні місця на фуд-корті ТРЦ розраховані на 500 відвідувачів.

Меню закладу ідентичне з пропозиціями по всій мережі: салати, паста, равіолі, сандвічі та десерти з основного і сезонного меню. Нагадаємо, що в квітні 2018 року відбулося відкриття ресторану Salateira в Харкові, а раніше — в столиці Білорусі Мінську.

salateira

Білий налив у Києві

Сім’я ресторанів Діми Борисова відкрила в столиці два нових заклади першої української сидерії Білий налив. Про це компанія повідомила у себе в Facebook. Перший з них знаходиться на бульварі Тараса Шевченка, 36 А, другий – на Південному залізничному вокзалі. Обидва працюють на умовах франшизи.

У меню Білого наливу традиційно представлений яблучний сидр і пунш на його основі, наливка на печених яблуках, а також пироги і тарти з яблуками, класичний та веганські хот-доги, устриці і інше – все по 29 гривень.

Як раніше писала RAU, перший Білий налив був відкритий на початку квітня 2018 року на Хрещатику, 23 у Києві. Крім того, Білий налив працює у Львові, Луцьку, Харкові та Одесі.

Veterano Brownie на Подолі

У Києві на вул. Нижній Вал, 39 розпочала свою роботу моноформат десерту брауні Veterano Brownie, що входить в сім’ю закладів Veterano Group. На відміну від інших закладів цієї групи, в команді працюють не тільки ветерани АТО, а й переселенці з Донбасу і Криму.

У закладі, де крім брауні, пропонують каву та інші напої, близько 20 посадочних місць. На всі види брауні зафіксована ціна 85 гривень. Найближчим часом в асортименті з’являться ще 12 видів цього десерту, в тому числі на білому шоколаді, зі смаком цитрусового мармеладу, кориці і груші.

Vegano Hooligano в Києві на Хмельницького

1 березня в Києві на вул. Богдана Хмельницького, 16-22 розпочав роботу заклад мережі ресторанів з веганським меню від Рудольфа Краєвського Vegano Hooligano. Як передає The Village, в меню можна знайти піцу з чотирма видами веганського сиру, пасту “Веганезе” і суші.

Також в рамках проекту Kyiv Vegan Boom тут почали роботу перший веганський супермаркет України, а також фуд-корт з іншими монопродуктами. Очікується, що комплекс буде працювати в цілодобовому режимі.

IL Molino на Русанівській набережній

8 лютого мережа ресторанів італійської кухні IL Molino відкрила свій 17-й заклад у Києві. Як повідомляється в Facebook мережі, об’єкт знаходиться на Русанівській набережній, 4. В меню можна знайти більше 30 видів оригінальної піци, а також італійські і середземноморські блюда – паста, салати, брускетта.

Перший ресторан сім’ї IL Molino був заснований групою компаній «Мировая карта» в грудні 2010 року.

Adelle на Льва Толстого в Києві

Мережа “ресторанів Гусовських” обзавелася закладом під назвою Adelle, в якому можна покуштувати ізраїльську кухню. Як повідомляє The Village, об’єкт знаходиться вул. Велика Васильківська, 29 поблизу площі Льва Толстого і працює в обмеженому вечірньому режимі з 18:00 до 23:00.

Серед іншого в ресторані пропонують фалафель в піті, хумус, запечений сир халумі, батат і багато інших автентичних ізраїльських страв.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів і кафе: Дуже висока кухня, Реберня, The Journalist, Domino’s Pizza та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку