
43,5 млн грн на ЗСУ і підтримка економіки: три роки повномасштабної війни у цифрах від Фокстрот


Кабінетом Міністрів України знову переглянув умови карантину та правила діяльності суб’єктів господарювання в усіх карантинних зонах.
Цей матеріал доступний російською мовою
Відповідне рішення затверджено Постановою КМУ від 13.10.2020 № 956. Отже, з 15 жовтня в зоні з «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки, додатково до існуючих обмежень, заборонено:
На території регіону з “жовтим” рівнем епідемічної небезпеки заборонено проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 30 осіб.
В «помаранчевій» зоні проведення масових заходів буде можливим з кількістю не більше 20 осіб.
«Червона» зона залишається найскладнішою та найбільш закритою для ведення підприємствами своєї діяльності, в ній забороняється:
торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садовими матеріалами;
провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;
торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.
З метою перевірки дотримання суб’єктами господарювання санітарних вимог, Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надано доручення посилити державний нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства і здійсненням протиепідемічних заходів.
Читайте також –
Під тиском COVID: як карантин вплинув на ринок торговельної нерухомості України