У мережі магазинів NOVUS новий HR-директор

У мережі магазинів NOVUS новий HR-директор

24.07.2018 08:10
  471
Ukrainian Retail Association

Директором з персоналу мережі NOVUS призначена Юлія Назарець, яка раніше працювала в структурі енергохолдингу ДТЕК.

Про призначення Юлії Назарець на посаду HR-директора RAU повідомили в прес-службі рітейлера. Як уточнили в компанії, Юлія працює в сфері HR з 2008 року. Її основними завданнями на посаді керівника HR-департаменту NOVUS будуть створення системи залучення і утримання співробітників, а також накопичення та поширення внутрішньої експертизи.

Професійну кар’єру Юлія Назарець починала на посаді HR Generalist компанії Кронас, яку займала з 2008-го по 2013 рік. Починаючи з 2013-го працювала в структурі найбільшого приватного енергохолдингу України – компанії ДТЕК.

В енергокомпанії Юлія з 2013-го по 2016 рік обіймала посаду менеджера з розвитку/управління HiPo, а в 2016-2018 роках – менеджера проектів і зовнішнього консультанта по HR проектам Академії ДТЕК. Серед клієнтів на останньому місці роботи були такі компанії як Миронівський хлібопродукт, Паралель, Київстар, Астарта, Укролія, Метінвест, а також держструктури – Міністерство економіки та торгівлі України та Національна поліція України.

Нагадаємо, раніше посаду HR-директора NOVUS займала Олена Ступак, яка пропрацювала в компанії більше п’яти років – з листопада 2012-го по лютий 2018 року. З лютого Олена зайняла пост HRD у великій алкогольній компанії Beverage Trading Company (ТМ MEDOFF, Коктебель, Arctica).

Довідка. NОVUS представлений на українському ринку з 2008 року. З тих пір мережа магазинів компанії виросла до 40 маркетів загальною площею понад 170 000 кв. м. Компанія розвиває торгові об’єкти різних форматів площею від 800 до 7 000 кв. м, в тому числі – франчайзингові. Виручка рітейлера в 2017 році склала 9 млрд грн, що більш ніж на чверть перевищило аналогічний показник за 2016 рік.

Читайте також –

Олексій Панасенко, NOVUS: Продуктовий рiтейл буде більше переходити на самообслуговування


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку