Under Armour, Tommy Hilfiger, Calzedonia і ще 9 брендів відкриють магазини в ТРЦ River Mall

Under Armour, Tommy Hilfiger, Calzedonia і ще 9 брендів відкриють магазини в ТРЦ River Mall

29.03.2018 08:10
  569
Дарья Златьева

До пулу орендарів столичного ТРЦ River Mall, розташованого на Лівому березі Дніпра, увійдуть дев’ять брендів МD Fashion і три – MNS Investment.

Керуюча компанія і брокери River Mall продовжують формувати tenant-mix центру. Про це RAU повідомила прес-служба ТРЦ. Крім уже анонсованих Сільпо, Планета Кіно і Papashon в ТРЦ в 2019 році повинні відкритися магазини брендів МD Fashion: Diesel, G-star, Walker, Accessorize, Tommy Hilfiger, GANT, Pepe Jeans, Replay, Under Armour. Також підтвердили відкриття і три бренди MNS Investment: Calzedonia, Intimissimi і Tezenis.

У цих магазинах зможуть придбати для себе одяг як шанувальники брендових речей, так і любителі незалежного стилю і особливих “луків”.

Наприклад, в Diesel підуть шанувальники вільного стилю, а любителі американської класики в сучасному виконанні відправляться в Tommy Hilfiger. Асортимент цього бренду є сумішшю класичного і спортивного напрямів з урахуванням останніх модних тенденцій, – так званий хілфігеровскій twist, який виражається в несподіваних, часто іронічних деталях або нетривіальною поєднанні речей.

Колекції як в богемному, так і вуличному стилях, будуть представлені в магазині Pepe Jeans.

Ще одним магазином компанії, який відкриє двері для відвідувачів ТРЦ River Mall, стане один з лідерів на світовому денім-ринку – голландський бренд G-Star RAW.

Оператором, який ще більше розширить уявлення гостей ТРЦ про джинсовій моді, стане REPLAY. Товари цього бренду продаються в 6000 торгових точках більш ніж в 50 країнах світу.

У мережі мультибрендових магазинів взуття та аксесуарів WALKER відвідувачі River Mall зможуть купити взуття, сумки, гаманці, портмоне, пояси, всесвітньо відомих брендів, серед яких Tommy Hilfiger, Diesel, GANT- бренд, що поєднує американську невимушеність і європейську елегантність.

Любителів тредових речей порадує асортимент Accessorize: при розробці колекцій ритейлер використовує підхід «купи зараз» і «носи зараз».

У списку заявлених на відкриття брендів, знаходиться і Under Armour – популярний американський бренд, новатор в світі спорту, який створює високотехнологічну спортивний одяг та взуття.

Ексклюзивним представником брендів Calzedonia S.p.A. на території України є компанія MNS Investment. Портфель брендів компанії складається з чотирьох торгових марок, в River Mall відкриються три з них: Calzedonia, Intimissimi, Tezenis.

З 2014 року компанія збільшила мережу магазинів в Україні до 26 і продовжує розвиток. У магазинах Calzedonia можна знайти якісні і модні панчішно-шкарпеткові вироби для жінок, чоловіків і дітей. А у весняно-літній період Calzedonia пропонує широкий вибір купальників і одягу для пляжу.

Замовлення товару автоматично відбувається на щоденній основі, а поставки в усі магазини з Італії відбуваються щотижня, що дозволяє клієнтам рітейлера завжди знаходити вподобану модель в необхідному розмірі.

Відчути себе особливо жіночною і зробити собі приємність, вибираючи нижню білизну, можна буде в Intimissimi.

Бренд пропонує більше 30 видів чашок бюстгальтерів в дуже широкій розмірній сітці.

Tezenis крім панчішно-шкарпеткові і білизняний категорій, представляє і одяг для дому та вулиці.

Ексклюзивним партнером River Mall в підборі орендарів є Colliers International – світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з більш ніж 15 000 співробітників, що працюють в 68 країнах світу.
Colliers International надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді і продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Раніше повідомлялося, що запуск ТРЦ River Mall запланований на IV квартал 2018 року.

Довідка. ТРЦ River Mall розташовується на Дніпровській Набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць.

Читайте також – 

Якірними орендарями ТРЦ River Mall будуть Сільпо, Планета Кіно і Papashon (+фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку