Відкриття ТЦ Good Life в центрі Києва заплановано навесні 2018 року

Відкриття ТЦ Good Life в центрі Києва заплановано навесні 2018 року

20.12.2017 02:20
  726
Ukrainian Retail Association

Якірним орендарем нового ТЦ Good Life, що будується в Печерському районі столиці, виступить супермаркет NOVUS в преміум-форматі.

Як повідомляє прес-служба компанії UTG, яка виступає брокером торгового центру, будівельні роботи на об’єкті вийшли на завершальну стадію, а відкриття ТЦ заплановано на березень наступного року.

Нагадаємо, забудовником об’єкта виступає компанія «Досвід 2002», девелопером – компанія «Новопечерський Посад». Загальна площа ТЦ складе 10 000 кв. м, а орендна – 7500 кв. м.

Як уточнили в UTG, зараз ведеться активна здача площ Good Life в оренду. Уже відомо, що якірним орендарем ТЦ стане супермаркет Novus в преміум-форматі, а також елітні ресторани, на частку яких доведеться близько 40% площ.

В Good Life розмістяться п’ять видових ресторанів з терасами, що за задумом девелопера стане вагомою конкурентною перевагою нового об’єкта і приверне великі потоки відвідувачів. За підрахунками фахівців UTG, запланована відвідуваність ТЦ Good Life складе близько 15 000 чоловік в день. Також в ТЦ працюватиме галерея з магазинами одягу та взуття.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку