До мережі Цитрус приєднався колишній топ-менеджер ПриватБанку

До мережі Цитрус приєднався колишній топ-менеджер ПриватБанку

12.11.2018 08:00
  341
Дарья Златьева

Юрій Гончаров призначений на посаду директора департаменту розвитку онлайн-проектів компанії Цитрус.

Як повідомили RAU в компанії, Юрій пройшов шлях від розробника до топ-менеджера, має загальний практичний досвід у веб-розробці понад 10 років, з них понад 7 років – керівного досвіду великими командами.

До приходу в Цитрус він чотири роки (2013-17) працював в IT-департаменті ПриватБанку, де займав керівні посади. Під керівництвом Юрія були запущені ключові проекти в області fintech і e-commerce, такі як «Мої платежі» та «ПриватМаркет». З серпня 2017-го по серпень 2018 року працював над запуском проекту start-up tasmarket.com.ua (Таскомбанк).

У Цитрусі Юрій відповідатиме за розробку і запуск нових онлайн проектів компанії, а також підтримку і розвиток існуючих. Нагадаємо, на цій посаді він змінив В’ячеслава Волоху, який пішов з Цитрус у вересні цього року.

Довідка. Цитрус – національна мережа магазинів гаджетів та електроніки, заснована в 2000 році. Компанія включає інтернет-магазин citrus.ua і мережу з 50 магазинів, що працюють в форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного будинку. Розвиває власну мережу авторизованих сервісних центрів і пунктів прокату електротранспорту, а також освітні простори ЦеХАБ і Цитрус Академія у флагманських магазинах мережі.

Читайте також –

Колишня маркетинг-директор Фокстрот очолила маркетинг Prostor


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку