Київський ТРЦ Республіка не змогли продати вже в п’ятий раз

Київський ТРЦ Республіка не змогли продати вже в п’ятий раз

19.02.2018 11:27
  289
Ukrainian Retail Association

До п’ятого аукціону вартість столичного ТРЦ Республіка знизилася до 1,1 млрд грн, але навіть така ціна не зацікавила покупців. Наступний аукціон призначений на 27 лютого.

Як пише Delo.UA, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб не зміг продати на торгах в п’ятницю за 1,1 млрд грн права вимоги за двома кредитами ліквідованого Надра Банку, в заставі за якими знаходиться недобудований столичний торгово-розважальний центр Республіка.

Як свідчать результати аукціону на сайті ProZorro.Продажі, після п’ятого аукціону покупців на ТРЦ Республіка знову знайти не вдалося. У той же час ФГВФО в п’ятницю оголосив черговий аукціон по даному лоту, торги по ньому відбудуться 27 лютого. При цьому, згідно з оголошенням, початкова ціна лота не буде знижена і становитиме ті ж 1,1 млрд грн, крок аукціону – 1% (11 млн грн).

Відзначимо, що з моменту проведення першого аукціону 7 липня 2017 року вартість прав на ТРЦ Республіка знизилася майже в 2,3 рази (з 2,5 млрд грн).

Довідка. ТРЦ Республіка розташований в Києві. Будівництво об’єкта, інвестиції в який оцінювалися в $350 млн, почалося в 2012 році, а здача об’єкта в експлуатацію планувалася в 2014-му. Будівництво було припинено в 2015 році рішенням власника. Інвесторами проекту виступали Дмитро Фірташ і Вагіф Алієв. Загальна площа ТРЦ повинна була скласти 298 000 кв. м, що дозволило б йому стати на той момент третім за величиною в Європі.

Джерело: Delo.UA

Читайте також –

Шлях Республіки: минуле, сьогодення і майбутнє ТРЦ Республіка


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку