Starbucks спростував слова Кличка про вихід компанії на український ринок

Starbucks спростував слова Кличка про вихід компанії на український ринок

29.01.2018 11:00
  585
Микола Маранчак

Найбільша в світі мережа кав’ярень Starbucks заявила, що поки не має наміру працювати в Україні.

Як повідомляє delo.ua з посиланням на прес-службу компанії, американська мережа кав’ярень Starbucks поки не розглядає можливість виходу на український ринок. “Ми не плануємо роботу в Україні”, — лаконічно повідомили в прес-службі компанії у відповідь на запит “Капіталу”, відмовившись від більш розгорнутого коментування даної теми.

Нагадаємо, що заява про появу Starbuсks в Україні прозвучало з вуст мера Києва Віталія Кличка на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час виступу на панельній дискусії “Київ як новий глобальний технохаб” мер Києва разом з братом Володимиром закликали інвесторів вкладати гроші в Київ. В якості підтвердження інвестиційного потенціалу міста Віталій Кличко повідомив про те, що компанія Starbucks вивчає питання про вихід на ринок України і пообіцяв зробити все можливе, щоб цей старт був успішним.

У прес-службі КМДА і в Українській компанії венчурного і приватного капіталу UVCA, яка є організатором Ukraine House Davos де і відбулася дискусія, ситуацію не прокоментували.

Джерело: delo.ua

Читайте також

Нова надія: Найбільш очікувані зарубіжні бренди в Україні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку