ТРЦ Smart Plaza Polytech відкриється в квітні – UTG

ТРЦ Smart Plaza Polytech відкриється в квітні – UTG

16.03.2018 01:21
  207
Дарья Златьева

Договору оренди в Smart Plaza Polytech підписані на 100% площ, – відзначають в UTG, і обіцяють відкрити об’єкт 4 квітня.

Компанія UTG, ексклюзивний брокер проекту, повідомила, що новий торговий центр Smart Plaza Polytech загальною площею 25 000 кв. м буде відкритий 4 квітня поточного року. За словами директора компанії UTG Євгенії Локтіонової, об’єкт заповнений орендарями на 100%.

Нагадаємо, ТЦ Smart Plaza Polytech буде одним з експонентів Другої міжнародної спеціалізованої виставки індустрії рітейлу і девелопменту Retail & Development Business Expo – 2018, яка пройде 29 і 30 березня в Києві на НСК “Олімпійський” (вул. Велика Васильківська, 55).

До складу орендарів Smart Plaza Polytech входять продовольчий супермаркет Сільпо в новому форматі площею 2600 кв.м., дворівневий фасадний ресторан KFC, магазини брендів, що входять в групу Inditex – Bershka і Pull & Bear – а також Intimissims, Calzedonia, Anabel Arto, Столичная Ювелірна Фабрика, Samsung, Aurum, Triumph, двоповерхова EVA, магазин електроніки Алло в сучасному форматі, просторий універмаг українського виробника Goldi і інші.

У зоні фуд-корту будуть представлені заклад міжнародної мережі японської та паназиатской кухні в форматі Fast Casual і Take Away – “Суші майстер”, ресторан італійської кухні Pasta Bar, мережа кафе The Varenik, демократичний ресторан європейської кухні Школа, ресторан швидкого харчування Крила.

Спочатку введення ТЦ Smart Plaza Polytech планувалося на кінець 2017 року, але будівництво і підготовка об’єкта затяглася.

Читайте також –

Найбільший в Україні АШАН відкриється 28 березня в ТЦ Rive Gauche


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку