Сільпо буде якірним орендарем майбутнього ТРЦ Європарк

Сільпо буде якірним орендарем майбутнього ТРЦ Європарк

07.02.2018 08:15
  1171
rau

ТРЦ Європарк планується побудувати в Києво-Святошинському районі в 4 км від Києва: в районі смт Петрівське і Белгородське.

Про це повідомляє брокер проекту – компанія UTG. Як запевняють в компанії, торгово-розважальний центр районного формату Європарк буде відкритий ще до кінця поточного року. Загальна площа нового об’єкту повинна скласти 15 000 кв. м, орендна – 12 000 кв. м. Раніше ТРЦ носив робочу назву «Європейський», і перша інформація про початок робіт над ним з’явилася восени минулого року. «Даний район характеризується великою кількістю нових житлових комплексів і практично повною відсутністю якісної торгової пропозиції», – вважають в UTG.

Згідно з концепцією ТРЦ, опублікованою на сайті UTG, Європарк повинен бути дворівневим. Якірними орендарями передбачається залучити продуктовий супермаркет площею 3000 кв. м, дитячий розважальний центр на 2000 кв. м, супермаркет електроніки в 1000 кв. м. На інших площах розмістяться 5 закладів громадського харчування та близько 70 магазинів одягу та взуття. Також передбачений паркінг на 315 машиномісць.

Як запевняють в UTG, перший «якір» майбутнього ТРЦ вже підписаний: ним стане супермаркет Сільпо площею 3000 кв. м. «ТРЦ Європарк розташований в районі з великою концентрацією нових житлових комплексів, тому є дуже перспективним об’єктом для розвитку продуктового рітейлу. І відкриття супермаркету провідної продуктової мережі Сільпо, зможе задовольнити попит жителів в цьому районі», – підкреслив директор по розвитку бізнесу компанії UTG Сергій Заіка. Інформації про інших реальних або потенційних якірних орендарів поки немає.

Поки що, не маючи достовірної інформації про хід будівництва, складно сказати, наскільки реальними є плани девелопера ввести в експлуатацію центр уже в цьому році. Але підписання договору з першим якірним орендарів відразу на чверть орендної площі ТРЦ Європарк дозволяє сподіватися на краще.

Читайте також –

Нові метри: які ТРЦ планують відкрити в Києві в 2018 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку