Мережа EVA розмістила облігації на 200 млн грн

Мережа EVA розмістила облігації на 200 млн грн

26.02.2018 03:15
  285
rau

ТОВ “РУШ” – керуюча компанія мережі магазинів EVA – здійснила публічне розміщення облігацій в кількості 200 000 штук загальною номінальною вартістю в 200 млн грн.

Про це повідомляє портал Новий час з посиланням на прес-реліз компанії. Це перше розміщення облігацій на українському ринку серед компаній після кризи в 2012 році. “Мережа планує подальше інтенсивний розвиток, для цього, в тому числі, здійснюється нова емісія облігацій”, – відзначає фінансовий директор лінії магазинів EVA Лілія Воленко.

Компанія випустила іменні, процентні і звичайні (незабезпечені) облігації бездокументарної форми існування. Номінальна вартість однієї облігації – 1000 грн. Загалом, в публічному полі розміщено 100 000 цінних паперів серії Е сумою 100 млн грн і 100 000 – серії F загальною вартістю 100 млн грн.

Власники облігацій можуть купувати і продавати облігації на вторинних біржових і позабіржових ринках цінних паперів, а також отримувати процентний дохід.

Кошти, залучені у інвесторів, будуть спрямовані на фінансування розвитку мережі лінії магазинів EVA, інвестиційні та поточні витрати, пов’язані з розвитком IT-інфраструктури та IT-проектів, фінансування розвитку інтернет-магазину і придбання товару поповнення оборотних коштів.

Перші власники можуть укладати договір з компанією РУШ з 14 лютого цього року, а датою закінчення розміщення облігацій визначили 11 лютого 2019 року.

Довідка. Лінія магазинів EVA – національна мережа магазинів з великим асортиментом товарів для жінок, яка пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, товари для догляду за будинком і дитячі товари.

EVA налічує понад 635 магазинів по всій території України, 30 тис. асортиментних позицій, 37 власних торгових марок, понад 7,5 тис. співробітників.

Читайте також –

Час купувати: найгучніші угоди 2017 року у ритейлі і девелопменті


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку