Поповнення пулу орендарів River Mall: New Ballance, Arena, Wittchen, Promenu, Zifferblatt

Поповнення пулу орендарів River Mall: New Ballance, Arena, Wittchen, Promenu, Zifferblatt

17.05.2018 03:53
  385
rau

Торгово-розважальний центр River Mall повідомляє про підписання договорів оренди ще з кількома провідними торговельними мережами.

Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ River Mall, пул орендарів торгово-розважального центру поповнився новими брендами. Один з них – відома американська марка взуття New Balance. Магазин займе площу 201,5 кв. м. Незважаючи на сильну цінову конкуренцію з боку інших брендів спортивного взуття, які виробляють продукцію в країнах Південно-Східної Азії, New Balance залишається єдиною компанією, яка і зараз продовжує розвивати виробництво взуття на власних фaбpіках в США та Англії. Кордони між спортивним і повсякденним одягом та взуттям все більше розмиваються, і товар повинен бути цікавий як спортсменам, так і шукачам стильних образів. Тому компанія докладає величезних зусиль, щоб магазини New Balance поєднували кращі елементи ринку і особливості, призначені для задоволення зростаючих потреб наших клієнтів.

Arena Swim Run Live – мережа магазинів спортивного та кежуального одягу, взуття та аксесуарів. Торгова точка в River Mall відкриється на площі 164 кв. м. Тут представлені всі необхідні товари для спорту і активного відпочинку. Концепція Swim Run Live відображає основні сфери діяльності компанії: плавання, біг і повсякденний одяг, взуття. В асортименті будуть представлені товари для плавання Arena, кросівки і одяг для бігу Saucony, топсайдери та кеди Sperry, компресійна і термобілизна Falke, повсякденний одяг для дітей та дорослих від італійського бренду CMP і справжні американські аксесуари від ’47 Brand.

WITTCHEN – це пропозиція від провідних виробників виробів елітної шкіряної галантереї в Європі, великий асортимент високоякісних виробів на будь-який смак і будь-якого стилю. У магазині площею 85 кв. м будуть представлені модні жіночі сумки, чоловічі сумки, шкіргалантерея (гаманці, портфелі, косметички, борсетки, несесери, папки, візитниці, документницы, обкладинки на паспорт, ключниці, монетниці, брелоки, футляри для ручок, окулярів, мобільних телефонів і багато іншого, а також валізи, портпледи, дорожні сумки та косметички. Оригінальність товару підтверджена сертифікатом автентичності, який додається і на якому вказується індивідуальний номер виробництва.

Відмінною рисою магазинів ZIFFERBLATT є індивідуальний сучасний дизайн і використання фірмового обладнання, яке дозволяє надати своїм клієнтам формат обслуговування, який не поступається кращим годинниковим магазинам Швейцарії. Площа майбутнього магазина – 42 кв. м. ZIFFERBLATT є ексклюзивним дистриб’ютором лідерів годинниковоъ швейцарської промисловості, таких як SWATCH, TISSOT, Calvin Klein, завжди в асортименті магазину представлені: Candino, Festina, Claude Bernard, Frederique Constant, Swiss Military-Hanowa, DKNY, Bering, Fossil, Diesel, Victorinox та інші.

Мережа магазинів ProMenu – шеф-магазин кухонних емоцій, є єдиною в Україні мережею магазинів з настільки великим асортиментом спеціалізованого креативного столового та кухонного посуду, а також всіляких кухонних аксесуарів. Магазин бренду в River Mall займе площу 140 кв. м. Широкий вибір товарів для приготування і сервірування столу, безліч практичних кухонних аксесуарів і оригінальних подарунків, а також столовий текстиль, дрібна побутова техніка, барний інвентар, всього представлені 50 найвідоміших брендыв, що користуються популярністю по всьому світу.

Категорія посуду для приготування їжі в магазині ProMenu представлена ​​продукцією відомих німецьких марок WMF, Silit, окрема експозиція присвячена кондитерськму мистецтву від ТМ Kaiser. Також в асортименті різні керамічні форми, таджин і керамічні каструлі, в яких можна готувати як на відкритому вогні, так і в духовці від французького бренду Emile Henry; широкий асортимент келихів, фужерів з надміцного скла від провідного німецького виробника Schott Zwiesel; посуд для чаю і кави від швейцарської компанії Bodum; столовий фарфор Rosenthal і Churchill; ножі Wusthof; величезний вибір оригінальних кухонних аксесуарів від Peugeot і Brabantia; а також текстиль для дому та кухні Winkler. На оригінальний і сертифікований посуд клієнтам надається офіційна гарантія виробника.

Довідка. ТРЦ River Mall розташований на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва неподалік від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць. Запуск ТРЦ River Mall запланований на IV квартал 2018 року.

Colliers International – ексклюзивний партнер River Mall в підборі орендарів, світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з більш ніж 15 400 працівників, що працюють в 69 країнах світу.

Colliers International надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Читайте також –

У ТРЦ River Mall відкриються магазини Марафон, Золотий Вік, Dominant, Aromateque і Біла ромашка


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку